Barn ska vara ja barn?

Asså är jag den enda som barnen idag hela tiden ska växa upp för fort. Ser ofta småtjejer på stan som kan vara typ 10 som klär sig som 15 åringar. Sedan är man elva ska man verkligen börja festa då? Nej det tycker jag inte. Men mest av allt tycker jag synd om barnen.

Tiden när man är barn får man aldrig någonsin igen. Vuxen hinner du vara resten av ditt liv. Själv ser jag få fördelar med att växa upp. Asså det är bara en massa beslut som ska fattas och du måste börja ta anvsar över ditt eget liv, något som folk oftast väljer att inte förstå.

Kan säga om några år måste jag flytta hem ifrån och börja leva på mina egna pengar. Alla betyg jag har nu kommer påverka resten av mitt liv dessutom.

Så jag skulle gärna var 10 år igen. Inte alls behöva tänka på framtiden. så säger det verkligen barn va barn! Ni får inte den chansen igen.

May the force be with you!

/ AnnA


Postat av: Catarina Jonsson

Håller med.. lekte med dockor tills jag var 12 år kanske.. Men även fast jag är 19 nu, är jag lite barnslig ibland, jag leker inte med dockor men jag tycker det är roligt med spel och leka med systerbarnen och tramsa runt ibland.. haha. xD

Man blir nog inte riktigt vuxen förrän man flyttat hemifrån och kan ta hand om sig själv.. Än bor jag hemma.

Kram Catarina

2011-08-24 @ 09:29:57
URL: http://catilous.com
Postat av: Catarina Jonsson

Sv: Ja precis.. haha :) Jag hade inte speciellt bråttom att växa upp då. Nu längtar jag tills jag flyttar :)

2011-08-24 @ 20:51:36
URL: http://catilous.com

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ih�g mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se