Har tappat motivationen och inspirationen...

Det är som att jag inte känner för att göra någonting, allt som går bra just nu är hästarna... Jag blir sällan nöjd med mina bilder de senaste gångerna, har bara släpat med mig kameran för att (är ofta alldeles för självkritisk) sist jag blev sådär jättesupernöjd med en bild var när jag var och fotade hopptävlingarna på ÖRK och självklart, fotograferingen med Lisa där många av mina favoritbilder kommer från, redigering av bilder blir aldrig som jag vill, sätter jag mig och ritar blir allt bara skräp, inget blir som jag vill...

Motivationen och inspirationen är noll, samma med bloggen, men men, får se, jag ska ha med mig kameran till stallet i morgon och försöka få till de där bilderna jag fick när jag precis köpt mitt 50mm, försöka göra om det, hitta tillbaka till det där. Jag känner för mycket press, att jag måste prestera. Nu har jag bestämt mig för att jag inte ska fota annat än när jag verkligen VILL. Jag ska inte ta fler uppdrag om jag inte VILL det, varken från släkt, vänner eller andra. För vill jag inte fotografera, blir inte bilderna bra, är jag på dåligt humör, blir inte bilderna bra.

Det sorgligaste är att jag VILL rita, jag VILL fota, för det är det jag älskar... Men när inte resultatet blir bra blir det bara värre, det känns som att jag inte kan någonting.

Nu har jag fått skriva av mig lite, så nu vet ni hur jag känner och kanske varför uppdateringen från min sida suger.
Nu ska jag sätta mig ned och läsa, det jag har gjort större delen av dagen, dock blir det en bok denna gång, "Ögat över månskäran" heter den, en bok som utspelar sig på 1800-talet. Böcker, musik och manga/anime är ju en av mina största inspirationskällor, och jag vet en massa saker jag vill göra, men jag vågar inte, då jag är så inställd på att resultatet kommer bli sämsta möjliga, och med den inställningen blir det de också.

//Nikita



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ih�g mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se