Nagellacks märken!

Dessa är nog de mera vanliga märkena som jag använder. Har också några helt konstiga märken som jag inte ens själv vet var de kommer ifrån. Men tänk på att jag har hållit på att måla naglarna länge och har rätt mycket skills på det. Är du inte lika van kan du ju ha svårare med applicering än jag :) För just nu skriver jag bara utav mina egna erfarenheter ^^ Enjoy :P

Nail Polish by H&M

Deras nagellack brukar vara väldigt prisvärda. Då jag själv gillar starka färger tycker jag att man ofta kan hitta väldigt fina färger bland deras. Jag tycker också det är enkelt att få på och de allra flesta  täcker riktigt bra i ett eller två lager. Tycker den är helt okej när det gäller att torka. Och även om man har två lager så brukar inte torkningstiden vara så himla farlig. Att billigt lack som ändå ger än mycket lack i flaskan men ändå håller kvalitén. Kan verkligen rekommenderas ^^ Även de ibland billiga lacken som kostar 10 kr tycker jag är bra.  


Depend
Ett minilack som alla typ älskar. Är själv lite kluven. Självklart har jag flera då de faktiskt är billiga. DET kan jag verkligen inte förneka. Men räknar man för kr/ml så bli H&Ms  nagellacker billigare i de flesta fall eller ja H&M blir väll alltid billigare i längden. Visst fina färger men de räcker ju ingenstans? Har man fått en favoritfärg är den ju snabbt slut och då har den dessutom nästan alltid gått ut sortimentet dessutom. Men i övrigt finns det ju rätt lite att klaga på. För det mesta behöver men inge vitt men till vissa färger har jag faktiskt behövts. Så med depend kan man behöva köra ett färgtest. Helt okej torktid och inga större svårigheter att få det bra. Så egentligen värt att köpa då de oftast kommer fram med riktigt fina kollektioner men kom ihåg hittar du ett favoritlack spring genast ner på stan och köp tre till!
Pieces
Ett lack som brukar finnas att köpa på Only och Veromoda för inte som vet vilket märke det är. Är inte ås jätte förtjust i det. De lack jag har är väldigt tunna och är nog lite för rinniga för min smak. De lack jag har (förutom det svarta med glitter) måste jag ha två lager ovanpå vitt. Efter det brukar det bli ett bra resultat. Men närm na väl fått på alla lager brukar det se bra ut. Dock gillar jag verkligen inte torktiden! Detta är inget lack du bara kan låta torka i en halvtimme och sedan gå och lägga sig. Känns verkligen som man skulle vakna upp med förstört nagellack. Men jag gissar om man har tid att vänta och inte sitter på kvällen och ska måla kan det nog funka. Ett rätt okej lack som oftast bara har tråkiga lack men de har överraskat mig några gånger. Inget superbra men är helt okej lack.


Isadora
Är nog helt klart ett av de bästa märkena, kanske rent ut av det bästa. Jag har hela tiden gillat deras lack jag tycker de är lätt applicerade och hittills har jag inte behövt ha vitt under en endaste gång. Täcker oftast redan i första lagret och torkar väldigt snabbt. Tycker jag alltid får ett väldigt bra resultat med Isadora. Dock tycker jag ofta att de kan ha väldigt tråkiga färger vilket är väldigt synd. Men när de verkligen fått till riktigt bra färger så kan man ju inte låta bli att älska dem! Tyvärr är priset ett minus då det kostar 70 kronor. Men hittar jag någon av deras snygga färger på rea så tvekar jag inte en sekund! Hittills har Isadora aldrig svikit mig med kvalitén :)

Viva la diva
Nog lacket jag har allra flest av. Älskar deras färger och har lagom stora burkar som inte tar slut i första taget. Dock har det tyvärr flera sämre sidor. För är nog lacket som fått mig att vakna upp flest gånger med en dålig manikyr. Hur bra lacken är väldigt ojämnt. Vissa behöva ett lager, vissa två och vissa två med vitt under. Här gäller det att hålla koll! För har man på två eller tre lager är detta segt att torka! Och det värsta är att det lurar dig! För är inte lacket helt torrt innan du sätter på nästa förstörs det sedan när du sover. Hänt mig många gånger. Så man får verkligen se upp och veta vad man gör. För annars gillar jag det. Prisvärt, lätt att applicera och hållbart. Och har man som jag ett bra topplack så är ju problemet med torkningen också löst. Fast ja jag bli lite kluven om jag ska rekommendera det men tror nog jag gör det. För trots en del problem så älskar jag märket och skulle inte överleva utan det! Haha hoppas ni fattar min utläggning om märket :)

Wild and Crazy

Också ett lite mera ovanligt märke. Helt okej men blir lätt att man kan få luftbubblor och det är verkligen inte snyggt! Tycker detta kan vara lite krångligare för att det ska bli riktigt bra tyvärr. Egentligen ett helt okej lack som täcker bra med kanske något undantag. Har tyvärr inte så mycket att säga om detta lack. Men ja det är helt okej och är inga större fel på det egentligen.

Lumene
Lätt applicerat och torkar bra MEN DYRT! Rekommenderas inte att köpas för det riktigt dyra priset! Kostar mycket och man får lite för pengarna. Föredrar att köpa andra lack i så fall.


Lovie
Ett billigt lack som går att köpa på ÖB. Kan vara lite trögt och lite svårare att få bra men rätt bra ändå. Tycker rätt bra men är inte riktigt nöjd med själva glansen alltid. Så ett av de lite sämre lacken skulle jag säga. Färgerna är helt okej. Dock torkar det snabbt! Min vita som jag ofta använder som underlack är från detta märke. Så egentligen ett helt okej märke. Med detta lack skulle jag säga mycket beror på smaken. Men är inte så dyrt och är väldigt prisvärt om du letar efter ett billigt lack. Kan helt klart rekommenderas.
Det vita i bakgrunden är Lovie

Sorry för dåliga bilder! Alla är tagna ur arkivet :) För min kamera har slut på batteri och ville ändå få upp detta inlägg ^^
/ AnnA



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ih�g mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se