Toppryttare

http://fantasias.blogg.se/2011/august/utkast-aug-24-2011.html

Helt klart läsvärt inlägg :) Hålelr verkligen med henne ^^
Men också något som ja gtänkt på. Att liksom många tycker vissa är så bra och kommit så långt och de har talang de har lyckats. MEN i de allra flesta fall har ungdomarna haft föräldrar och pengar i bakgrunden. 

Om vi säger så här. Kanke en tjej som sedan hon var liten fått en ponny och så fort ungen ville börja tävla fick hon en riktigt dyr tävlingsponny som hon kunde tävla med. Föräldrarna ställer upp genom att akjuts runt dem på tävlingar och träningar. De får ofta träna för olika tränare. När inte ponnyn har kapacitet till högre klasser så säljs den som har mera kapacitet. Hon har all chans i världen att faktiskt lyckas komma någonvart. Hon kan bli bra. Hon har verkligen rätt förutsättnignar.

Sedan tar vi en annan tjej hah elelr vi tar mig XD Jag har knappt ens fått börja på ridskola då jag har en mamma som tyckte hästar var så farliga. Hamna till sist på en ridskola med islandshästra visst jag hade as kul! Men jag lärde mg inte alls mycket om dressyr och hoppning. Sedan fick jag chansen att börja sköta en ponny. Där började jag lära mig saker. Det tog långt tid för mig att lära mig saker men jag älskade verkligen det jag gjorde! Men fick väldigt mycket skit för saker och ting. Sedan är dte först nu jag har börjat lära mig om dressyr. Hade aldrig ridit en häst i form innan jag började rida Lillen. Varför? Har inte haft någon häst att göra det på.
Jag har knappt tränat för några tränare utan gjort det bara ett fåtal gånger. Har inte alls haft några topphästar att rida på och inte haft några föräldrar osm ställt upp bakom min ridning och hjälpt mig.

Så vem av oss två tror ni skulel ha bäst chans att lyckats?

Jag är verklgien ingen toppryttare men jag försöker ta till mig allt jag lär mig och kämpar med att få Lillen fin. Det är mitt mål med ridningen för tllfället. Jag är riktigt nöjd med det jag åstakommit. Vissa kankse tyckker det är väll inget? Jag hoppar 1.20 klasser med min storhäst. Men för mig är det nog.

Förstår ni min poäng i ämnet? :)

May the force be with you!

/ AnnA



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ih�g mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se