Forever is Home

Asså fota ee ju f*n riktigt jobbigt! Man står där och man hinenr ju inte röra sig för man är ju upptagen av att fota. Så märker man man har ont i benen, ryggen och fingrana och inte kan man röra sig utan att få ont och bli helt stel. Nej inte kul alls o_O För jag står ju i flera timmar stilla i sträck och rör mig inte många meter. Ja tills man kommer på att man har ont :P













Asså först stegrar hästen innan hon ens börjar men ändå kan hon hoppa runt hela banan felfritt? Är jag den enda som skulle känna att jag skulle panika ur och inte ens skulel hoppa ett hinder för ens en miljon? x)









Sedan så har jag märkt en sak lika som men människor finns det hästar som helt enkelt inte "fastnar på bild".



Och tills sist  kan jag bara säga det är så fruktansvärt att förstå allt som hänt i Norge. Finns inget man egentligen kan säga men gud vad jag tycker synd om alla  de som dött och inte minst deras anhöriga. Helt sjuk går verkligen inte att förstå hur något som detta kunde hända.

/ AnnA


Postat av: Vera

Hej! Jättefina bilder, du är en grym fotograf :D Jag tänkte fråga om jag kunde få låna bilden på den stegrande hästen till ett kollage som jag håller på med, för att visa andra vilken tuff sport ridningen verkligen är? Skriver självklart din bloggadress på så du får lite reklam för bloggen också ;) Kollaget kommer endast att läggas upp på min blogg och på instagram.
Ha en jättebra dag!

Svar: Om du fortfarande vill så är det okej men använd min nya blogg i så fall ^^ thatslivet.blogg.se
thatslivet.blogg.se

2013-10-28 @ 13:23:39
URL: http://verap.blogg.se
Postat av: Vera

Tack så mycket, men jag löste det på annat sätt :) Tack i alla fall!

2013-11-15 @ 18:56:36
URL: http://verap.blogg.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ih�g mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se