Eclipse

Då jag ska fara och se Breaking Dawn i morgon så tänkte jag att jag kan se Eclipse idag, gör ofta så om der är en serie  att jag ser den föregående filmen dagen före jag ska se den nya på bio (:
Jag är väl inte direkt något megasuperfan av Twilight, men jag har läst böckerna och sett alla filmer såhär långt, så jag ser den mest bara för att, böckerna är ju bra så vem vet? Dom kanske kommer lyckas med någon film. Något jag är nyfiken över är hur som kommer lösa "wolfpack snacket". Asså när dom pratar med varandra genom tankarna, tror den kommer bli bra. Boken är ju extremt bra, så ska dom kunna förstöra en så bra story borde dom inte få göra filmer ;)

Sen allt detta om att det varit 15-årsgräns, snälla! Dom har ju i alla fall ändrat till 11 nu, men helt seriöst?! Jag tror nog att dom som skulle se filmen kan veta vad som väntar, att det är ett beslut dom själv måste fatta. Då dom ändå kommer se den, antingen olagligt över internet eller vänta tills den går att hyra. Sen får dom väl skylla sig själva om det blev för mycket.
Vi är inte gjorda av glas! Vi klarar mer än ni tror. Vi har alla känslor ni har, även om vi inte kan sätta det under en kategori så har garanterat nästan alla över 10 känt ångest någon gång.

www.twilightsweden.se

//Nikita



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ih�g mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se