Matte är såå roligt...

Efter en morgon i stallet så sitter jag nu här och räknar matte. Jättekul! Eller så inte...
I stallet var det i alla fall Hesse träning så där satt man och kollade på ett tag, och herregud jag tycker han verkade sjukt duktig som instruktör! Red Dora ett tag också i paddocken, hon har inte varit så stel på länge, jobbade hela tiden med att hon skulle söka sig nedåt och slappna av. Idag var det ovanligt nog höger sidan som var största problemet, normalt är det vänster.
Mamma fick komma och skrika lite på mig, kan vara bra att ha henne ibland! Haha c:
Ville gärna sätta inner skänkel för långt bak och lite slö när vi var på volten, så hon stod och tjatade "Inner skänkel" Inner skänkel!" ett tag, sen gick det bra! I slutat började hon bli lite er avslappnad mitt lilla monster (:

Snappade även upp några bra tipps när vi satt och kollade i ridhuset, bland annat så sa han att man kan krama ytter tygel när man sätter sig ned i lättridningen (sen att man sitter på rätt sittben är väl ganska avgörande för det skulle jag tro) så man kan väl säga när hästen sätter ned sitt ytter framben (:

Men ska fortsätta med min matte nu, likformighet... Ovärt! :3

 
//Nikita


Postat av: Renée

Hej Nikita! Jag skulle vilja ha lite hjälp med att fota i ridhus! skulle inte du kunna skriva vad du har för inställningar och sånt.

2011-11-12 @ 19:00:30
URL: http://fotobrudeen.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ih�g mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se