Överkreativ...? Nejdå!

Näe man är sjuk och inte på skolan så har man extremt mycket tid som man inte vet vad man ska göra med, har inte tänkt på hur mycket man faktiskt gör på helgerna som man inte kan göra när man är sjuk, typ vara hos hästarna, gå på en riktigt lång fotopromenad, allmänt hålla igång och träffa ens vänner. Sen så kommer man att tänka på hur ootroligt mycket tid man faktiskt spenderar på skolan!

Idag satt jag precis efteer middagen ca 15.00 (vet tidig middag, men mamma skulle och jobba fyra) och funderade vad jag skulle hitta på i 7 timmar till! Det låter så hemskt, men jag ahr ritat nu ganska många timmar av dessa 48 jag varit sjuk, sen så har man ju sovit en del. Men resten? Slöat i soffan, finns inte mycket annat att göra. Detta blir så sjukt tråkigt i längden så att man nästan vill tillbaka till skolan då där är ens kompisar, skratt, prat och man har någonting att göra!

Men då har kreativiteten varit på topp i alla fall! Jag har ritat 3 och 1/2 bild, men ena får ni inte se då det bara var kludder och jag har inte orkat fotad en ;)

Orkade dock bara fixa en bild i photoshop, ni får leva med det helt enkelt ;]
WIP - Work in progress


Har lagt på ytterligare lite skugga på ögat, så den har mera djup i sig nu än på bilden...

//Nikita



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ih�g mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se