Sjuk...

Japp, har inte varit på skolan idag på grund av att jag inte kunde prata. Haha, gud så hes jag var! Kan prata nu, går ibland får jag väl säga, inte helt bra direkt (:
När jag steg upp då idag, tror klockan var kring 11, så försökte jag fråga mamma om hon kunde köpa en sak till mig sen när hon skulle in till Kalix (det är en överraskning för er), det gick inte så bra, tror jag lät som en kraxande kråka som fått något i halsen eller liknande för hunden stirrade på mig som om jag vore knäpp, vilka trevliga djur man har! (:

Sitter och funderar lite på gymnasieval, haha, jag vill gå på Samhälls - Media, men då är det ju det, vad ska jag gå om jag inte kommer in? Nej usch vad detta är krångligt! Ska gå på öppen hus nu på torsdag om jag är frisk tror jag, så kanske jag får några idéer därifrån.
Men jag ska också söka in på Grans Naturbruksskola i Piteå, jag vill ju stanna i Kalix men det vore ändå roligt att gå där, då är bara frågan vad jag vill bli sen om jag går där? Då veterinär inte direkt är ett jobb för mig. Men då skulle det väl vara hästskötare eller ridlärare, fast det skulle vara riktigt roligt att vara uppfödare eller tävlingsryttare också. Går jag media blir det fotograf/webbdesigner.

Finns så många saker att välja mellan, sen har vi nationella prov och gud vet allt! Nej, det är inte bra om jag tänker på allt detta på en gång, tror jag ska sätta mig i veckan med all denna information om gymnasieval som vi har fått, så kanske jag kommer på något. Jag vill inte att de här tre åren på Manhem ska ta slut, det kommer vara skönt, men jag kommer sakna alla (nästan alla i alla fall...) från klassen så sjukt mycket! Haha, vi är en ganska rolig hög, 9B (:


gammal bloggadress på bilden,...

 
//Nikita


Postat av: Haidi Jakobsson

Har du snöat något hos dig än? :] Första advent snart wiii!

2011-11-22 @ 16:50:46
URL: http://haidisblog.se
Postat av: Haidi Jakobsson

SVAR: hihi okey :D hos mig har det inte snöat en enda gång... jag saknar snön! haha :D

2011-11-22 @ 21:13:48
URL: http://haidisblog.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ih�g mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se