Dag 11 - Min favoritgren

Ja, då jag inte har prövat på mer än dressyr och hoppning så har jag väl inte så mycket att väja på (: Men då tar jag hoppningen, där allt inte är lika strikt med att det ska se så snyggt ut som möjligt, medan det ändå krävs god tillit, kommunikation och koncentration hos ekipaget. Samt att det kan vara lite fart :)

Sen så finns det en massa jag skulle vilja testa! Galopp (mest typ träningsrida/rida en galoppör) Gymkhana och speciellt Fälttävlan! Men det är någon helt annan grej, och det är ju ingenting man gör på en ridskola direkt ^^

Hoppar över Dag 10 - En låt som påminner dig om en häst du älskar, då jag faktiskt inte har en enda låt som för det. Sorgligt med sant. Jag är inte den som tittar tillbaka och sörjer efter gamla tider, jag tittar framåt och ser det som kommer där! Så varför leta fram en låt som kan påminna en om gamla sorgliga saker, som en häst som inte längre finns i ens liv och man älskat otroligt mycket, eller varför sitta och lyssna på en låt som påminner dig om din älskling om du kan åka dit istället? Annars blir det bara jobbigt. Men jag lovar, hittar jag en låt som påminner om någon häst som jag älskar, som finns i mitt liv eller inte, så lägger jag upp den (:

foto: Rebecka Nyström

//Nikita



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ih�g mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se