En bild på favorithästen...

Jadu, detta var svårt, så ni får TVÅ bilder på TVÅ hästar och en liten anledning till varför jag älskar de båda...



Sessan, ja, vad kan jag säga om henne? Hon är som hon är och det är det som gör att man gillar henne. Hon är hur söt som helst och ett stort matvrak! Men ber man om något, så gör hon det bara hon förstår vad man vill :) Hon har också verkligen gått från klarhet till klarhet tidigare men nu under sommaren så blev det några steg bakåt då hon skadade ena ögat och knappt såg på det ett tag. Men nu går det framåt igen, sakta men säkert!
Varför ja älskar henne, hon är en otroligt roligt häst, gullig och kan alltid få en på bra humör, samtidigt som hon är väldigt busig och kan ibland gärna vilja visa sig tuff, lite ombytlig i humöret kan man väl säga att hon är också. Men bara saker som gör att hon är hon (:


Dora aka Monstret då, gumman som jag har som sköthäst på ridskolan :) Underbar tjej! Unik kan man säga också, alltid ska man gosa med henne, gör man inte det så sticker hon mulen i vägen för det man gör, så länge hon når. Har någon typ av sadeltvång vilket vi tränade på under de 2 veckor jag red henne i sommar, gick framåt även fast hon hade fått några hemska skavsår som gjorde så hon bland annat gick snett.
Hon är ju en gammal hopphäst som tävlats, så hon älskar att hoppa, vilket jag också gör, då hon är så framåt när det gäller hoppningen så är det verkligen superskoj att hoppa henne, underbara lilla prinsessan!
Dock har hon nu varit halt ett tag, tror det var att hon hade stukat kotleden, det skall dock vara bra nu, brukar få skritta henne på söndagar/måndagar, hon har dock ont i bogarna och har tappat så sjukt mycket muskler under tiden hon stått. Hängläpp, monster, gris, lorten, Dola, tanten... bara några namn jag brukar kalla henne, kärt barn har många namn!

//Nikita



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ih�g mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se