Filmtips

Jag vet hur svårt det är att hitta på filmer att se på. Endare ensam eller med tjejerna. Så tänkte lägga upp några filmer. (Och ni som bryr er jag hatar livet just nu. Mår dåligt som fan och hostar upp slem)

Okej de bästa filmerna någonsin:

Sagan om ringen! helt underbara filmer!Se dem med folk som uppskattar dem eller se dem ensam. För serre finns inget värre än folk som pratar sönder sagan om ringen(Jag vet vilka ni är)

Klassiker som handlar om en hob(en kort kille som inte är en människa utan vuxen men ser ut att vara tio men ändå inte) som ska förgöra en ring. Ja låter enkelt ja fast ne. Fast närman tänker efter egentligen en rätt kass handling? Va vadå en ring? Och detta är min favorit film....  Jaja.

Star Wars! Klassiker som man bara inte kan missa! Fast de tre nya inga höjdare. Men är man fan måste man väll se dem. Även om Luke Skywalker är en tönt. Och inte snygg i tvåan. Och ja lite weird slut i ettan.... Fast trean var okej. Så ja se dem men ha inge hopp om att de är så bra. Fast tvåan är hemsk... En töntig Anakin skywalker.... Han var ju så cool när han var Ond!

Ja ni vet några personer som springer runt i rymden och ska vara rebeller och döda några personer som ja ni vet ska döda några andra som styr rymden. Och så ska de såklart hålla på med en massa saer och krångla till det. Men konstiga släktskap och med nått som är en övernaturlig kraft som kan göra en ond.

Transformers! Ettan är riktigt bra. Tvåan är riktigt bra. Men trean. Njaaaaa. Jag vill ha Megan back! Asså är det bara jag som tycker den nya ser ut att ha fått en misslyckad läppförstoring. Och ja jag älskar att störa mig på detaljer! Fast ja filmen kankse inte passar alla. Men testa vet jag du kan bli överskad! Blev min och Nattas favoritfilm när vi hyrde den!

Handlar om stora jätte robottar som kommer från rymnden och håller på att slåss på jorden. Och så bara råkar en "vanlig" kille bara bli inblandad. Och ja det är typ allt.

Red riding hood med Amanda Seyfried. Gillar den faktikst men jag är ju väldigt mycket för fantasy. Fast ja varför inte baa testa och se om du gillar den?

Asså det är om en liten by som har problem med varulvar. Men det viktigaste. Killarna. Asså två killar båda assnygga. Om du misstänker den ena för att vara en varulv. TA DEN ANDRA! Slut på filmen. (Okej inte riktigt så det var.  men seriöst den var bra.)

50 first dates en romantisk komedi. Fast inte på samma sätt som alla andra riktigt. Liksom lite annorlunda än de vanliga romantiska komedierna. Fast okej ungefär lika sliskig som de vanliga. Men ändå värd att se!

En tjej som har den helt vanliga åkomman minnesförlust och kommer inte ihåg någonting från dagen före. Ja drömtjejen asså!

Boat trip så dålig att man blir irreterad men måste ses ändå! Alla de sämsta fördomarna om svenskor i en film. Ja varför inte ta fram på en tjejkväll? Kommer garanterat inte lämna någon oberörd. Och då den är lite äldre kankse inte alla har sätt den heller. Det är ju så svårt att hitta en som ingen sett.

Okej blanda två vanliga killar på en gay kryssning och kasta in svenska bikinilandslaget. Ja...

Ondskan en svensk film faktiskt. Ingen komedi men en tankfull film på nått sätt och jag tycker man verkligen känner för huvudkarraktären och vill slå ner de andra.

En kille som efter en problemfylld uppväst och betende hamnar på en privatskola där ja de härliga äldra eleverna tar hand om diciplinen. Ja vilken bra idé! Det finns ju ingen chans att de äldre mobbar de andra. För sånt händer ju ALDRIG! Jävla puckon................

Kronjuvelerna
en till svensk film. Okej vi ville bara se den för att Björn gustavsson var med. Det bästa i hela filmen är ju killen som spelar Björn som liten. Fast ändå det är den värd att se!

Björn Gustavsson. Det är allt ni behöver veta.

Trassel den enda animerade filmen på listan. Asså man kan inte låta bli att gilla den. Ässå hästen!

Rapunsel... med en rolig häst

Vampires Suck okej så min humor xD Är du övertrött och har dålig humor så är den perfekt! Elelr så räcker det att en har det ^^ För då börjar de andra tycka det är kul också! (Föör överdriven för min smak c: - Nikita)

Tänk Twilight fast bättre.

Starstruck enda disneyfilmen på listan. Vet inte varför men jag älskar den här filmen! Men det är hennes repliker som gör filmen. Man måste se för att fatta. Fast okej vissa fattar kankse inte ändå.

Klassisk tonårsfilm. Tonårsidol träffar vanlig tonårsflicka. Och ohhhhhhhhhhhh de bara råkar bli kära! Surprise!

8 mile filmen med Eminem.En helt okej film. I alla fall en film man måste se någon gång liksom föratt ha sett liksom.
(Sjukt bra film! :3 - Nikita)

En VITkille ska rappa! Ohhhhhhhhhh nej det här går ju inte!

Inception först fattar man ingenting. Sjukt skum film. Men när man faktiskt börjar fatta någonting så är den riktigt bra. Inte en film typ som jag normalt brukar gilla men ändå. Verkligen sevärd!

Några konstiga typer går in i folks konstiga drömmar och ska få någon konstig kille att göra nått kosntigt.... Konstig film.

Mileniumfilmerna Riktigt bra! Filmerna bara måste ses! Trodde verkligen inte att de skulle vara så bra! Men den är verkligen spännande!

Ja ni vet det är Lisbeth som gjort nått. Elelr inte gjort nått. Och nån är död fast inte är död.  Och så klart ska någon lösa detta. Surprise.


Blades of Glory tycker den är askul! En komedi som inte är helt fel att se på. Lite skum bara.... Liksom killar i AStajta dräkter... Och de är varken speciellt vältränade elelr snygga.... njaaa....

Två föredettingar i konståkning ska nu ställa upp i parkonståkning. Ja heeeeelt normalt.

Tillsammans en sjuk film! Asså totalt skum verkligen! Helt sjuk och sjukt kul!

Ett kollektiv på 70- talet. Släng ihop några kommunister. Tillsammans med smygtittande grannar och en mamma och hennes två barn som sticker i väg. Ja kan ju bara sluta bra eller?

Codename the cleaner också en liten skum film. Kan funka att se när man är på typ rätt humör eller nått sånt...

Ja tänk dig att vakna upp bredvid en död fbi agent och en massa cash? Ja inga problem alls.

Notting Hill En klassiker. Vem gillar inte över sliskiga romantiska filmer så man själv känner sig miserabel för att ens liv inte är lika bra? Här har ni ännu en.

Världens största filmstjärna träffar en vanlig kille. Kommer de att gifta sig? Va sjutton tror ni....

En djävulsk romans du måste älska filmen.Den har verkligen allt. En playboy kille lite halv psykopatisk syster och såklart den fina flickan.Helt genial. Ondskefullt romantisk. Man kan ju inte bara säga nej.

Allting handlar om ett vad. Playboy killen ska ligga med rektorns dotter som svurit att vänta med sex tills hon gift sig. Om han vinner ska han få ligga med sin plast syster. Heeeeeeeeeelt normalt.

Så en sista film. Suttit med detta i timmar. Detta var inte enkelt kan jag säga O_O

Shutter island En försvunnen fånge som inte borde kunnat försvinna? Och varför jobbar alla emot honom? Någonting är skumt. Såklart...

Nej orkar inte skriva mer -.-' Kolla trailern!


Och ja hoppas du tycker nån verkar bra :P Kolla in trailern i så fall :P
/ AnnA



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ih�g mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se