They have all ben blown up...

 
Tänkte bjuda på en gammal bild då jag just nu sitter på min mors dator :) Orkade inte hämta min xD Så när jag nu ändå lyssnar på musik här så kan jag blogga härifrån också ^^ Ni förstår, hon har högtalare :3
 
Haha, fast stör mig enormt på det här skrivbordet, det är helt fuckat up,.. sry men det går supersegt att skriva på det xD Måste nästan ta i för att tangenterna ska gå ned ju ;O Då är det något fel! Tycker jag i alla fall.
 
Satt i alla fall och pillade lite med denna bilden i picnik, haha, i brist på anna måste jag då säga. Enkelt program och ganska många snygga effekter, men ja, föredrar fortfarande photoshop ^^
 
//Nikita


Dressyrtävling llEn bildbomb från tävlingen :) Fler kommer!

//Nikita


Um,.. okej...?Dressyrtävling//Nikita


Music in my heart

Tänkte vara snäll och dela med mig av min spellista som den ser ut just nu :)

'Cuz im a ninja, haha, dissa namnet ;)
//Nikita


A normal life...Lite bilder från dressyrtävlingen :) När vi har klubbtävlingar brukar alla som tävlar få en uppgift, min var att fota allt jag hann fota. Så ja, den uppgiften var jag inte direkt missnöjd med ;)

Längtar dock något ENORMT tills jag får råd att köpa mitt 70-200 2.8, för som ni ser på bilderna, så är bakgrunden ganska, ja, ful. Så vore otroligt tacksamt att ha en hög bländare, inte bara för att ljusinsläppet blir sörre, utan även för att få ett kortare skärpedjup och bakgrunden kommer bli mycket bättre! (:

//Nikita


An ormbunkNågra bilder från jeanettes och min fototur :)

/ AnnA


Okejj bara en sak

Det finns bara en sak att ens bror flyttat vet ni vad det är?

Du kan spela musik hur högt du vill utan att någon klagar :D

Eller att han spelar hög musik och väcker dig :P

/ AnnA


Myror faller alltid på höger sida när de blir berusade...Sjukt bra låt! :) Helt otroligt, jag har hört den säkert 10 gånger nu och jag tycker fortfarande den är lika sjukt bra! Blir inte less den ^^

Nu fick ni detta väldigt ointressanta inlägg då jag faktiskt täknte på er, men inte har något att egentligen skriva om :)

//Nikita


Snart te' stallet :3

Sitter här och äter en mandarin medan jag väntar på att Petra ska ringa att dom är på väg så att jag kan komma iväg till stallet, vill verkligen dit nu! Har typ abstinens på hästar xD

Jag kom även på att ni kanske får se en lite filmsnutt från tävlingen :) Mamma hade visst filmat lite med telepobonen* så jag ska se om jag kan få över den på datorn ^^

*telepobonen - mobilen

Rebecka Nyström och Amie


//Nikita


Tävlingen

Ja jag tänkte att jag kunde berätta lite om tävlingen :)

Jag kom dit kl 07.00, hjälpte till med stalljouren. Det var ju extremt lerigt! Haha x3
Ja, i alla fall så skötte sig Donna superbra! Hon var jättefin, gick dock mot tygeln lite och var inte riktigt lös men det är mitt fel, skulle ha behövt lite längre tid att rida fram henne (:

Inne på banan så var hon extremt pigg, ville galoppera hela tiden i traven så jag var tvungen att hålla henne så då blev inte farten särskilt snabb, men hellre det än att hon galopperar. Gick även mot tygeln i halter och trängde inåt på galoppvolterna. Men jag är nöjd med henne och dagen :) Jag vet att vi gjorde så gott vi kunde och då så är det lyckat vad än domaren tycker!

Fick lite kritik på mina tår om att ja ska vinkla dom mer inåt, men i Donnas sadel och läderna jag hade är det är halv omöjlighet, då det är en allroundsadel och jag redan normalt vill peka ut med tårna lite ^^

Tyvärr har jag inge bilder, tror jag i alla fall inte ;3

Slutade i alla fall på 55,92% och en tredje plats, där vinnaren hade 57,40% och tvåan hade 56,29%. Så det var jämt!

Sen måste jag säga grattis till Anna Wiklund och Cozby som vann och Ebba Sjöstig som kom tvåa i LC:1! Självklart till alla andra som också deltog och vann i de andra klasserna också! :)

Linn Persson-Tegelid och Early Prime


//Nikita


Don't Cry For PainI alla fall någonting som varit bra med denna helgen är att jag fått fota i massor! Så innan jag ska sova får ni en bild på Whiskey :)

/ AnnA


The world is just spinning around me

Är jag den enda som brukar känna så? Allt egentligen händer omkring än och man försöker kramla sig fast vid något. Man lever inte livet  - det lever dig. Det enda jag vill förtillfället är att slå mig ner någonstans med ett skissblock! Sätta mig ner och skissa och inte göra någonting mera för en stund.

Drömma får man väll...

Jaja just städat klart och ska fixa två bilduppgifter tills i morgon.


Sämsta bilden:


Omtagna bilden


Bästa bildenInsperation fick jag från denna låt
Älskar låten så mycket!

May the force be with you!

/ AnnA


Cosmic Love

Hej hopp vad det går :3

Kom 3:a igår i alla fall, med 2 placerade. Fick 55,92%.


Bild från igår...

//Nikita
 


A "normal" person...Lite av gårdagen bestod av med två *host* heeeeeeeelt normala personer...

/ AnnA


Skolan konspirerar mot oss NV elever!

Nu skola är du busted!

Tror du inte att vi vet att du konspirer mot oss för att försöka göra vårat liv ett helvete? Är du tveksam? Kolla in bevisen så kommer du helt förstå vad vi menar!

Tror du inte att ni vet att ni satt våra skåp i källaren bara för att jäklas med oss? Att du tror att vi ät ett gäng nördar som är världens soffpotatisar? Just därför har du satt skåpen där när vi har nästan alla våra lektioner högst upp? OCH att du gjort att vi får springa upp och ner när vi har varannan uppe och varannan nere? Tror du inte att vi genomskådat dig!

Sedan tror du inte att vi fattar att du valt de extra tjocka böckerna och gärna två i en så att vi ska få mera att släpa? VI HAR FATTAT!

Bara för att vi ska vara tvungna att sitta i skolan och plugga har du gjort att vi har en massa hål och slutar aldrig tidigt eller några sovmornar! VI VET

BUSTED!

Detta är 110 % säkert! Jag har solklara bevis på detta och pålitliga vittnet mig själv!Tävling i morgon...

Jag ställer väckaren på 05.00, då borde jag hinna allt jag ska hinna (:
Hästen är ju Donna, och jag rider en LC:1, tack och lov så kan jag programmet! Tror jag i alla fall...
Men nog ska det gå bra! :)

Dressyrdebut på Donna, håll tummarna nu! Halv sju ska vi vara i stallet, då Josse har stalljour i morgon och då hon tjatade på mig och jag hade ju ingen skjuts så sa hon att det inte är någon undanflykt, och att jag kunde åka med henne (: Så blir stallet 06.30 i morgon, men ändå skönt att ha ordentligt med tid på sig! Klarar jag det inte på 3h och 30 min så är det illa ;)

Första start 10.00, startar först i min klass vilket är andra klassen, två startande i första klassen. Så jag ska nog ta och rida fram halv 10, så jag kan jobba fram i skritten ordentligt! Sen så har jag planer på att göra mycket övergångar så jag får känna in henne ordentligt så jag vet var jag har henne. Men det ska gå bra! Det har jag bestämt mig för (:

Sen ska jag ju försöka hinna fota också, var ju egentligen det jag tänkt först. Men jag borde hinna (: Så kommer nog lite dressyrbilder några dagar framöver! :3

En bild på damen... från hopptävlingen, dissa min min ;)

Foto: Lisa Wennberg
 
//Nikita


Hilf mir fliegen <3

Asså min insperation är verkligen på noll. Jag hinner knappt fota alls och hela mitt liv skulel kunan få plats i en tändsticksask!

Asså seriöst det är bara skola stallet plugg.... Därimellan hinner jag typ bara andas. Fast måste säga att jag gillar foton på det viset att det gör att jag i alla fall tar upp kameran om veckorna. Senaste protjektet kan jag i alal fall visa uppMen på plus sidan så ska jag i alal fall vara hemma i helgen. Då tänkte jag se til latt städa rummet, fota och andas.

May the force be with you!

/ AnnA


Skolan, idag, igen...//Nikita


LC:1

Inte något särskillt avancerat program, men alldeles lagom för mig och Donna (:


Program Stallbacken


Klicka på lilla bilden ovan föra att se den större!

//Nikita


House of the raising sun eller inte -.-'
Asså är jag den enda som stör mig på at tdet är så mörkt när man vaknar? Det känns ju osm natt då det är så mörkt... Nej ge mig ljus nu!

Fotad i min brors rum xD

May the force be with you!

/ AnnA


Brrr...

Så sjukt kallt, 9,4 grader ute och regn på det också! Fy sjutton. Nu ska jag dra iväg mot bussen vilket som, får hoppas att jag inte fryser ihjäl :c

//Nikita


Kommer bli dålig uppdatering...

Eller ja, kanske måste säga sämre, om det nu är möjligt för min del nu de kommande fem veckorna (: Vet inte hur mycket jag kommer hinna blogga då jag kommer arbeta på kvällarna nu ^^
Löjorna, så roligt, men för att få ihop pengarna till mina objektiv så kan jag behöva lite extra pengar.
Hoppas ni inte har allt för mycket emot det? Jag har ju ändå inte varit så aktiv här senaste tiden (:

Nu ska jag ta och plugga NO över skype ett tag, haha, om vi lyckas med det vill säga! xD//Nikita


The ballad of a DoveOckså denna ska med ^^ Hittat hitills bara på en bild av de tre men de enda kommer väll :p

May the force be wth you!

/ AnnA


run!

<Rmd> hii
<Swedishgirl> hi
<Rmd> asl pls
<Swedishgirl> 17 g sweden
<Rmd> are u married?

Haha XD

Sorry får dålig bloggning btw :P

Men mina dokumentations bilder får ni i alal fall se :P

/ AnnA


Colour of the dayNu var det längesen jag orkade lägga upp bilder på mina naglar :)
Fick många komplimanger för dessa naglar :D

Och föresten visste ni att min förra fotolärare sagt till mig att jag skulle kunna bli handmodell xD

May the force be with you!

/ AnnA


The sun is shining...

Lite bilder som jag fotade igår, nu när äntligen solen var framme! :) Testade med lite olika vinklar, hur jag kunde hålla handen som ett motljusskydd på vissa bilder (blev helt koko annars).
Vilket som så hann jag med väldigt mycket igår. Jag vet att jag inte bloggade så mycket men jag kände inte riktigt för det ;)
I alla fall, jag bakade kladdkaka (mumsigt!) var ut och fotade, redigerade några av bilderna, såg Naruto och pluggade lite till NO provet på onsdag.

Nu ska jag fortsätta plugga, haha, jag har nog förstått det mesta men ska läsa igenom alla sidor nu en gång, se ett eller två avsnitt av Naruto som belöning, sen ska jag läsa igenom dom igen och sen kolla igenom sakerna jag har på datorn, vi får se hur långt jag hinner (: Ska vara i stallet ca 16.30 så kan bli lite problematiskt att hinna allt då jag ska äta middag också ^^
//Nikita


'Cuz Im a ninja,...


http://www.flickr.com/photos/nejihyuga48125/2114508553/

Naruto! :3


//Nikita


'Cuz you are my heaven...

I was praying that you and me might end up togheter,
It's like wishing for rain when I stand in the desert,
But im holding you closer than most...Foton: Rebecka Nyström//Nikita


Så sant så...//Nikita


House of the raising sun

Tänkte köra lite update om stallet ^^

I början var han rätt stel men han började ge sig på slutet. Får köra lite mera i morgon så blir han nog som förut igen ^^

Så började att försöka få honom i form. Och sedan körde jag lite övergångar och så har jag kört en del trav.

Asså okej det är svårt att beskriva vad jag rider o_O
Men i alla fall fick till några riktigt bra högergalopper :D :D :D Ihh ^^/ AnnA


New divideFår väl skriva lite nu :P

Och tycker ni som läser är underbara som läser fast vi är så tråkiga :P

/ AnnA


xDLord make me a rainbow

Sorry för dålig uppdatering men vi får skyllapå Nikita ^^ Men serre men har noll lust att blogga när man ja vill helst vill dra täcket över huvudet och typ dö o_O Men ska i alla fall till skolan idag.


Sista är från dagen efter när jag hade med min egen kamera :P Konstigt nog hade jag med den xD

Märks att jag var förkyld då xD Asså när vi träffade Natta hade hon linne xD Jag hade tshirt, kofta och hacka xD Och tyckte det typ var kallt XD

Men r för en gångs skull tidig det ni xD Men finns gott om tid att bli sen ^^

May the force be with you!

/ AnnA


If I Die Young

Okej fortfarande inte bra. Halsen börjar ge med sig men känner mig fortfarande inte bra. Känns inte kul att bara ligga i sängen och se på tv.... Men asså i morse behöva cykla i ösregn och sedan ha idrott... Nej kändes inte lockande dä jag ännu faktiskt inte mår bra....

Men började läsa och läste ut the host idag :D Synd att man måste göra recensionen i skolan annars hade jag kunnat göra den nu...

FTTAR INTE ENS VARFÖR JAG BLOGGAR -.-' (Caps lock) Har verkligen inget intressant att skriva.


Gammal bild jag hittade. Tror denna var fotad i Slovenien ^^
Asså får verkligen bra foto idéer när jag lyssnar på denna :)

May the force be with you!

/ Anna


The proud of my town


Min stads stolthet ;D Världens största dalahäst xD


Blev hemma idag... Men måste väll till skolan i morgon. *suck* hatar att vara sjuk....

May the force be with you!

/ AnnA


Something speciel


Några halvfula bilder på Lillen i stallet :D Hittade dem på datan så tänkte att jag lika väl kunde lägga in dem ^^ Han är ju så söt :D

May the force be with you!

/ AnnA


A sick day off

Okej hur vet Anna att hon är sjuk?

1. Anna sover på dagen. I normala fall kan hon ALDRIG ens sova före 9 mu sover hon bort halva eftermiddan.

2. Anna är inte hungrig! Okej då är det verkligen något fel!

/ AnnA


kompositioner

Tänkte gå igenom några kompositioner. Tänk på dem när du fotar så blir du garanterat en bätte fotograf ^^

Första kompositionerna

Gyllene snittet & tredjedels regelnSom denna är tagen med tredjedels regeln. Man ska tänka att inte ta horisonten i mitten.
När man ska ta sånna här bilder tänk på vad som är intressantast. Är himlen intressantast te med två tredjedelar av den. Hade marken varit intresantast hade jag tagit två tredjedelar av den.

Så summan av kardemumman:
TA INTE HORISONTEN I MITTENHär har vi ett exempel på gyllene snittet. Det betyder att man ska för det första flytta ut objekt mot sidorna och inte alltid ha det i mitten. Sedan om man tänker man ritar upp ett rutnät. Okej för att göra det enklare ritar jag upp ett snabbt.


Ja det är snett jag vet xD

Så i alal fall gyllene snittet säger att man ska sätta motivet vid en av de fyra punkterna för att göra bilder mer intressanta.


Tänk också på detta:
Vi människor läser en bild från vänster till höger!

May the force be with you!

/ AnnA


Pluggtips :P

Läste på en annan blogg lite pluggtips och tänkte skriva ner mina egna :P

1. VIKTIGASTE REGELN!

JOBBA på lektionerna! Finns inget bättre sätt att lära sig och hänga med. Och du kankse tänker jag jobbar visst. Men när du tänker efter noggrannare kankse halva jobb tiden faktiskt går åt att prata med kompisar.
Så dte bästa framgångs receptet att bli typ bra på matte är att inte sätta sig med sin bästa kompis. För då när man inte kan blir det plötsligt mycket intressantare att prata i stället.
För det har jag testat och funkar as bra för mig ^^

2. Lyssna på musik om det funkar för dig.

Jag har märkt att jag pluggar matte bättre när jag har musik. För då kan jag utestänga rest5en av världen och koncentrera mig på det jag håller på med. Men funkar det inte så lyssna inte :) Men har du inte testat med musik så testa!

3. FÅ DET GJORT!

Se till att bara göra det! Skjut inte upp sakerna det blir bara värre i slutändan annars. Jag brukar ha ett block på mitt skrivbordet där jag skriver allt som ska göras idag och så gör jag det. Visst det är jobbigt. Men tro mig det känns bättre när man väl gjort det.
Som så fort jag inte hinenr klart på matten tar jag med hem och jobbar lite så ja gser till att jag fattar allt. MEN tänk på att ju mer du gör i skolan desto mindre behöver du göra hemma ^^

4. Ha det städat

Pluggar du bättre när du har det städat runt dig så se till att ha det!

5. Tänk på vart du pluggar

Om du pluggar bättre vid skrivbordet sitt där. Pluggar du bättre vid soffan plugga där.

6. Plugga glosorna!

Det lönar sig i längden att plugga dem! Försök gärna att lägga in ord i meningar så går det bättre att lära sig. Det kör jag jämt med när jag verkligen vill lära mig nya ord.

7. Försök ta vara på hålen

Visst det är tråkigt att plugga på hål. Men varför inte ta hjälp av andra om det är något du inte fattade i matten. Eller varför inte göra den svåra tyska läxan med andra? Två huven är ju klokare än ett :)

8. Fråga!

Fattar du inte våga fråga läraren! Hur ska du annars förstå?

9. Håll koll på papper!

Skaffa mappar så du har koll på papper. De kan ofta vara bra att ha senare!

Ja det var lie tips som jag har :) De funkar för mig ^^ Hoppas du fick någon hjälp :PMay the force be with you!

/ AnnA


A walk


Asså blev ju lite fundersam. Asså lite överambitiöst att ge sig ut i vattnet bara för att klottra o_O

Lite bilder från min och Catrins promenad :D

Ska typ sova... Hoppas kunna bli frisk tills i morgon.

May the force be with you!

/ AnnA


Just another reason
Just ja mötte Natta och Olivia på promenaden ^^ De hade Olivias två hundar med sig :D Tog några bilder såklart ;D Übersöta hundar! En sån vill jag ha :D

May the force be with you!

/ AnnA


Fiin "Svengelska" facebook...

 
//Nikita


"Upprorsänglar"

Upprorsänglar
Libba Bray

Slår ditt hjärta fortare?
Ser molnen ut att skockas vid horisonten?
Är huden på din hals spänd av förväntan inför
en kyss du både fruktar och åtrår?
Kommer du att bli rädd?
Kommer du att få veta sanningen?

Framför mig står de, tre ljusskimrande gestalter. De är inte verkliga, men jag ser dem tydligt: tre vitklädda flickor vars kängor ger ifrån sig ett fasansfullt skrapande läte när de svävar närmare mig.
De öppnar munnarna för att säga något. Deras röster är så svaga, men när jag förstår vad de säger blir jag alldeles kall.
"Hjälp oss"
Nu vet jag att han talade sanning. Jag måste återvända till rikena och förankra trollkraften innan Circe hinner före.
Upprorsänglar är fortsättningen på berättelsen om Gemma Doyle.
Böckerna är en palett av  debutantbaler, åtsittande korsetter och stränga konversationer i ett viktorianskt England. Men här finns också magiska systrarskap, dolda nattliga möten och skrämmande krafter som obönhörliga styr fyra kvinnors öde.


A nice day ^^

Träffade Catrin och fotade på mogonen ^^

Träffade världens härligaste gubbe! Asså han tog mig i handen två gånger och gratulerade mig för att ha en Nikon kamera xDDäremot på minus sidan tror jag håller på att bli förkyld *intresse klubben anteckar*

Men efter att knarkat lite mera halstabletter och tagit aspirin hoppas jag det komemr funka ändå :P För ska ner på stan nu och träffa lite annat folk ^^

C ya bitch!

/ AnnA


Kan hända...

att det blir lite bloggning för mig närmaste tiden, då jag nämligen fick mina böcker igår (: Dom är så otroligt bra så det är svårt att lägga undan dem, men ska försöka få ner ett inlägg om dagen i alla fall.

Jag skriver om böckerna lite senare, ska fota dem också så ni får se, för 3 av dom har otroligt fina omslag ^^

//Nikita


A rainy day

Eller faktiskt inte! :D Haft det så jävla bra dag med Catrin ^^ Tack du räddade verkligen min trista fredag :D

Men avslutas lite sämre:Ja lite av kvällen består av :P Men enda läxan jag behöver göra sånär dte är gjort behöver jag inte bry mig om plugg resten av helgen :D

May the force be with you!

/ AnnA


Snodde Fannys kamera...

jag saknade min egen så mycket så jag tog Fannys kamera och fotade lite :3 Första gången jag fotat med en Canon tror jag, har kollat på dom, men jag förstod ingenting när man skulle fixa inställningarna xD HAHA, jag hittade till och med vat man ändrar fokuspunkt, yay mig xD

Haha, vilket som så har jag snart Svenska, sen Engelska diagnos. roligt värre, eller inte... Men men, life's a bitch ^^

Lite bilder från i påskas...//Nikita


*suck* fotolektion igen...

Asså jag är seriös jag vill skolka från en fotolektion! Totalt värdelöst och oseriöst!

Men det blir nog i att jag visar upp denna bild i alal fall:


Man får ju i alal fall lika mycket beröm och en aplåd som alla andra känn dig speciell ^^

/ AnnA


A lonely flower
Okejj då två sista bilderna från helgen :)

Och verkar ha all chans att bli en bra helg :D

Fast lite sämst att det bara blev Lillen tre dagar men det är det ju värt för att få träffa Catrin! :D

May the force be with you!

/ AnnA


HOOT! You are so coyly!

- Do you have many differents kind of denominations in your wallet?
- No i have merely dimes.
- Okey. May be Tom has. He’s commig this way.
- Yes he does. Look att his fedora! I love it he looks like an old school gangster!
- Yes really. He really discourages me from meeting him in a dark alley.
- I would love to meet him anywhere! I love him so much. He is so elaborate and kind. If someone would need it he wouldn’t doubt a second to lend them a grand.
Tom comes up to them.
- Hey! Did you here about last nigth! Someone broke in to my house!
- What!
- Yes and the get awat with a really big loot also! They stole all my Rolex watches!
- Oh my good!!!! I hope that criminal will be judged and become a lifer! Thats what he deserves!
- Don’t you think that you overreact a bit?
- So avidly you are to defend them.
- Stop arguing girls! Do you want to see my new car instead? The switchboard are so cool! It’s reallt not the old normal stock model.
- Yes!
- Okey, let’s roll bitches!

- Whatch out for the kerb!
- Yes of  course i do! I’m not an amateur!
- Hoot!


- Finally here! Ohh i love this skirt I will go and try it in the booth over there!
- Okey. Tom said and yawned. Leia started to snicker.
- Amber has a really lush figure but she is so stupid and only intrested in clothes!
- Yes I think you hit the dead center there. She is always so coyly around you.
- Yes and she lives in a tentement!HAHA XD Så kan det se ut när jag ska lära mig engelska glosor x)

Ingen idé att läsa för det är bara fullt med en massa dålig gramamtik och säkert falanvända ord xD Men ni kan ju kankse få lite insperation hur det kan bli lite roligare att lära sig glosorna i alal fall :P För mankomemr i håg dem bättre efteråt jag lovar ;)

May the force be with you!

/ AnnA


Redigerar bilder...

från året som gått för att sedan när detta år börjar närma sig sitt slut kunna lägga upp bilder från hela året :) Tänkte att ni skulle få se några senare.

Måste även säga att jag har utvecklats mycket bara sedan i April, jag fotade hoppning för andra gången då med min Nikon, asså, när jag tittar på bilderna undrar jag ibland VAD jag gjorde. Bilderna är inte bra i kvalité, vilket som så skulle jag nu slänga säkert hälften av bilderna, orkade dock inte kolla igenom alla så noga, finns säkert någon bra kanske ^^

Nu ska jag i alla fall ta och se på Lejonkungen 3, bara för att jag fick lust!

//NikitaHumankind cannot take too much realitySen igen -.-'

May the force be with you!

/ AnnA


A colourHmm annars kanske denna? Asså som enfärgad bild? Eller kanske nej - Sara ska ju kanske fota en blomma så :P Men gillar bilden ^^

May the force be with you!

/ AnnA


Redigering klar :PSå bort med staketet mycket bättre :D Ska fixa de andra sen också ^^ För älskade verkligenbilden :)

Föresten orginalbilden också:


May the force be with you!

/ AnnA


If you want to be happy, beKasnke ska redigera bort staketet också :P Får se om jag orkar xD

May the force be with you!

/ AnnA


He who spends time regretting the past loses the present and risks the future

Va Nikita fått för blogg ryck nu då o_ONågra söta shetlandsponnyer :D Tänkte jag måste lägga in många bilder för en gångs skull :P

May the force be with you!

/ AnnA


TFP fotograferingar

TFP - Time for Print. Nu är det så att jag skulle behöva en massa nya bilder till mitt portfolio och hemsidan nu när den ska göras om. Så jag erbjuder TFP fotograferingar.

Vad är då TFP för något? Jo det står för Time for print. Vilket innebär att fotograferingen sker utan kostnad för alla som är inblandade (fotograf, modell etc). Både fotografen och modellen får erfarenhet och bilder att visa upp i sin portfolio eller liknande, dock finns vissa krav. Ett utmärkt tillfälle att prova på nya stilar och idéer.

Det jag söker är porträttfoto (både med människor och djur), djurfotograferingar (ex hästar, katter, hundar, kaniner) samt ridbilder av något slag. Kravet är att det ska finnas bussförbindelse och ligga i Norrbotten. Inom Kalix gratis, annars delar vi på bussbiljetten.

Frågor? Eller känner du dig sugen och vill vara med? Mejla på ns-photo@hotmail.com, går även bra att skicka privat meddelande på facebook. Skicka gärna med en bild på dig/ditt djur.//Nikita


Om jag vore rik...

så skulle jag så fort jag fick veta att jag ägde en massa pengar gå in och köpa detta:Sigma EX 70-200/2,8 APO DG HSM OS till Nikon AF Capture One 6 express på köpet! Värde hela 995kr 1 ändra antal finns i lager 9 990 kr
Tamron AF SP 28-75/2,8 XR Di till Nikon AF Nu med inbyggd AF-motor till Nikon 1 ändra antal finns i lager 3 995 kr
Tamron AF SP 90/2,8 Di Macro 1:1 till Nikon. Nu med inbyggd AF-motor till Nikon 1 ändra antal finns i lager 4 475 kr
Nikon Speedlight SB-700 Laddset på köpet! 1 ändra antal finns i lager 2 490 kr
Kenko UV 55mm DMC Pro1 Digital 1 ändra antal finns i lager 375 kr
Kenko UV 77mm DMC Pro1 Digital 1 ändra antal finns i lager 695 kr
Kenko UV 67mm DMC Pro1 Digital 1 ändra antal finns i lager 545 kr
Kata regnskydd E-702 för systemkamera 1 ändra antal 2011-09-09 595 kr
LowePro Pro Runner 200 AW 1 ändra antal 2011-09-08 849 kr
= 24 009 SEK + närbildsfilter

//Nikita


Svar till "Mirijam"Jag hade slutartiden på 1/250 (snabbaste som går med blixt), blixt, ISO 100 sen bländaren efter det :) Sen hade jag så jag vinklade bort blixten s det inte skulle vara direkt på med ett papper som jag sedan vinklat mot en reflexskärm (folie och kartong) som jag hade mot taket, sen hade jag ett färgat papper som bakgrund :)

Jag hoppas du förstod, jag kan lägga upp en bild på hur det såg ut så du kan få se ordentligt ifall min beskrivning blev lite rörig (:

Såhär såg den ut helt oredigerad...och redigerad...

 
//Nikita


Zizka

I söndags när jag var i stallet så fotade jag en bild på Zizka, Jennies häst. Hon hade varit och ridit kurs för Hesse så Zizka hade fått stå kvar där hela dagen tills när ridlektionerna var klara :)
Hon var en riktigt söt krabat, lite sur och irriterad över att hon inte var hemma, men otroligt söt, Arab/Halvblod tror jag Jennie sa att hon var :)

//NikitaMatte...

Haha, tänkte skriva varför jag var väldigt off igår, jag räknade matte i 2-3 timmar ungefär, efter det var hjärnan så seg att jag knappt kunde förstå engelska, så det sket sig när man ska se engelska serier utan text :3 Det som normalt bara blir automatiskt översatt måste jag sitta och tänka xD Sjukligt irriterande, men jag är i alla fall klar med matten! Tack och lov, har bara 4 tal kvar på de vi skulle göra i veckan och vi har en lektion på fredag, ska bli skönt att inte behöva stressa ihjäl i helgen :) Göra det jag vill göra och inget annat ^^

Men nu måste jag gå och göra mig frukost, eller någon typ av frukost i alla fall, vi ska ut och käka på stan sen på lunchen hade vi bestämt, maten går ändå inte att äta idag ^^

Såhär kan det se ut när kära lilla kissen vill hjälpa till...


sen blir man ibland lite smått distraherad...

(bilden är helt oredigerad, lite mycket kontrast men den hade jag inställd i kameran)

//Nikita


Water is life...
//Nikita


Life is what we make it, always has been, always will be.Sadly but true...

Hatar livet för tillfället -.-' Känns som jag vill slå till något - riktigt hårt!

May the force be with you!
/ AnnA


"I can't understand why people are frightened of new ideas. I'm frightened of the old ones."Det regnar och jag måste cykla -.-'

May the force be with you!

/ AnnA


True creativity often starts where language endsSista inlägget för i kväll :) Riktigt nöjd med det jag hunnit med!

Pluggat matte
Städat upp golvet + dammsugit OCH nej Jeanette jag tänker inte moppa golvet!
Städat skrivbordet s jag faktiskt kan plugga vid det igen
Varit ute vid Kurt och varit med och samlat ihop insekter och jord. (Så har en jordhög i väskan, tyvärr ingen sten hög xD)
Bloggat
Beställt glasögon (typ)
Redigerat bilder

Och klockan är inte ens 10 :D

Men så blir det Lillen tisdag - torsdag. Jobbigare xD Men nu har jag allt gjort :D
Ska klättra i morgon ^^ Om det inte är för blött.....

May the force be with you!

/ AnnA


An angel without wingsPUFF THE MAGIIC DRAAAGOOOONNågra bilder på en fjäril ^^
Måste ha sett ut som en idiot XD Sprang kastade mig ner på marken hoppade upp pch sprang til len annan blomma xD De som inte åsg fjärilen måste trott jag var psykisktstörd ^^ Men börjar bli rätt van med det :D

May the force be with you!

/ AnnA


One timeCupcake tårta :D


Okej blev lite störd faktiskt...

Asså att folk kan säga att de köpt sina hästar för typ 50000 själva av typ sparpengar o_O Asså let face it ingen typ 15 åring har jobbat ihop till så mycket pengar helt själv. Det är säkert föäldrar som laggt undan 45000 och sedan har de sparat barnbidraget några månader och helt plötsligt har de köpt en hel häst själva o_O

Och ja jag refererar till ett inlägg jag läste i ponnysanning asså kommentarerna till inlägget. För om vi tänker efter nu vi säger mina föräldrar har laggt undan 60000 på ett sparkonto säger vi till mig så köper jag en häst för det kan jag verklgien säga att jag betalt den då? Ehmm nej skulle inte tro det. Det är de då mina föräldrar som betalt hästen liksom. Skillnad hade det vart om jag jobbade ihop 50000 via sommarjobb och helgjobb och med sparade barnbidrag/ studiebidrag DÅ tycker jag att man kan säga att man har betalt den själv.

Okej mest komiska kommentaren var: Jag har köpt min häst själv för 70000 som jag fick av morfar XD

Ja säger dte inte en del redan där?

Men såklart det låter väl typ mindra bortskämt eller något om man själv säger att man betalt den och såklart "sparat ihop" till en egen häst.

För ja vi alal vet ju att 13 åringar har så mycket inkomster att spara på att de får in 50000 ;)

May the force be with you!

/ AnnA


Da Da Dam

Okejj har en MASSA att visa er! MEN man sitter fast med matte ocg franska så där på kvällskvisten -.-' Låter det inte mysigt? Ska städa upp alltihop lite Måste verkligen städa skrivboret... *SUCK* Jag som hade några fjärilsbilder jag tänkt visa -.-' Asså bara för all var jag tvungen med ett klago inlägg xD

Men jag har i alla fall te :D


Bara därför får ni ett misslyckat självporträtt xD

May the force be with you!

/ AnnA


Fire burning


Bara för att xD

Några andra bilder från igår ^^ Sedan kankse några fler kommer upp i kväll då jag kan redigera bilderna lite :P

May the force be with you!

/ AnnA


Only one colour


Min nästa skoluppgift ^^

Vi fick en uppgift om att fota en bild i färg med bara en färg :P Detta blir troligtvis min ^^Kan ju hända att jag ändrar mig :P

May the force be with you!

/ AnnA


A midsummernights dreamNågra andra bilder från idag :P Haha av de få jag vågade visa upp oredigerade XD

Just nu käkar jag glass och ser på simpson :D Sen kommer hamily guy! YAY! :D

May the force be with you!

/ AnnA


My own secret WaterfallSkulle ut och fota bäcken men kom snart på andra tankar x) Hade lyckats glömma en viktig del till kamerastativet igen -.-' Så blev bara några bilder på bäcken och resten av alla över 1000 bilder blev på nått helt annat x) Här är några flera kommer :P


My and my motorcykle

Idag har jag hjälpt brorsan att fixa med våran farfars gammla motorcykel ^^ (Eller okej jag tittade på medan han fixade) Intressant faktiskt och jag lärde mig hur en motor fungerar xD

Och ja - jag vet dåliga bilder. Men har inget photshop här -.-' Och vill ändå visa upp några bilder från idag :DOch kan ni tänka mig att han fick motorn att funka på skrothögen :O  Asså den har bara stått i typ 50 år!

Men i alla fall kul att se brorsan igen ^^ Vet ju inte när det bli nästa gång nu då han flyttat...

May the force be with you!

/ AnnA


LD CR + LC

Några av bilderna jag fotade idag, blev inte så många dåjag som sagt själv också tävlade :)//Nikita


Sådär...

Nu har jag redigerat bilderna från hopptävlingen idag, i alla fall de som ska publiceras :) Nu är det så att detta har inte något att göra med min hobbyverksamhet, utan då jag själv tävlade och Lisa fotade med min kamera när jag inte fotade så är bilderna (i alla fall dom jag fotat) bara att ta eller så skickar jag dem ^^ Gör oftast så på klubbtävlingarna, så länge jag skrivs dit som fotograf (:

Jag är nöjd med resultatet, även om jag nu gärna hade vilja vinna mot mamma, så var Donna jätteduktig! Vi fick två stopp på första hindret men resten av banan gick kanon! :) Jag behövde nog bara driva och hålla om lite mer än jag gjorde, men man lär av sina misstag ^^ Tror jag ska tävla henne någon mer gång faktiskt :)

Här är några bilder på mig och Donna, Foto: Lisa Wennberg - www.lisaregina.devote.se


//Nikita


Your the one...

Hopptävling idag då då, önska mig lycka till? :)
//Nikita


I got the power//Nikita


Älgar!

Nu har älgarna kommit tillbaka, så nu kan ni nog vänta er en massa bilder på dessa filurer om det har lust att visa sig :)

haha, verkligen inte en bra bild,... men ja, den får duga :)

//Nikita


Bara för att...

... Anna inte ska ha ensamrätt om naturkategorin här på bloggen :3Morning sunHaha älskar bilden på Pingis :D

Vet inte vad jag ska blogga om för tillfället... Ska till stallet nu och sedan bär det av till stugan :P Men kameran åker med ^^

May the force be with you!

/ AnnA


Dead and goneJa dålig bild men hade ingen aning om vad jag skulle göra -.-' Så fick bli vad det blev...

May the force be with you!

/ AnnA


Watch me do meVattenhäst...

Igår fick jag lite inspiration till mitt målande, tänkte rita en vattenhäst men kom tyvärr inte så långt :) Men en liten del har jag hunnit, och jag tänkte att varför kan jag inte visa den, jag bloggade ju inte igår så då får jag väl åtminstone visa er något som ni kanske kan skratta åt... För den ser lite muppig ur såhär långt ^^//Nikita


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se