Älskade Prinsessa

Har varit i stallet och ridit Dora idag, så underbar hon blev där i slutet! Hon har inte varit så fin på väldigt länge och jag är så stolt över henne! Det är egentligen ingenting speciellt med hur hon gått idag om man jämför med en "vanlig" häst, om man bara skulle se henne och inte veta hur hon är normalt. Men hon gick framåt med egen motor, hennes galopp var inte alls så kantig och utan flyt som den brukar. Känslan går inte att beskriva när jag inte behövde sitta och tjata på henne hela tiden, det kändes underbart att faktiskt kunna tänka på annat än att hon ska gå fram hela tiden.
Hon började till och med att "på riktigt" använda bakbenen, hon trampade inte under sig, men hon använde dem. Vilket är ett stort steg fram då hon ofta bara släpar med dem :)

Sen, bortsett från att hon var superfin när jag red henne, så är hon fortfarande ett slukigt monster som inte vill dela äpple med mig, hon ska ha hela, punkt! Så jag tog några tuggor innan jag gav det till henne, hon förtjänar det! :)

Hoppas hon kan vara såhär fin resten av veckan då jag visst ska fortsätta rida henne nu resten av veckan. Måste bara fixa så jag kan ta mig dit torsdag/fredag. Men i värsta fall får jag gå eller låna en cykel.

ridbilderna är fotade av Ebba Sjöstig


//Nikita


Postat av: Fanny & Filippa

Jättefin blogg!

2012-04-24 @ 15:51:01
URL: http://syrrornaenstrom.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ih�g mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se