Känns som ett tag sedan

Det känns som att det var ett tag sedan jag bloggade, haha, eller ja det är det ju egentligen 2 veckor sedan (:
Har inte hänt mycket, skolan hela dagarna, har varit tråkigt väder och inte alls haft någon lust att fota samt att jag funderar om jag måste skicka in mitt Sigma på omkalibrering för fokusen, ska se om jag får någon rätsida på det problemet. Hoppas det!
Ska förhoppningsvis fota min kompis nu under sportlovet, längtar!
Det var lite uppdatering på fotofronten i alla fall, ska vi ta lite på hästfronten också?

I morgon blir det i alla fall stallet för min del, under skoltid, vilken lyx! Vi har friluftsdag och ett alternativ var då att fara till KRF, alltså där jag rider normalt (:
Har börjat få lite koll på hur jag ska göra för att få Dora att gå mera fram inom dressyrarbetet och de två senaste passen (måndag förra veckan samt Helena.B kursen förra fredagen) gick verkligen super! Under måndagen fick jag verkligen till det efter lite tips av mamma. Känslan, herre gud! Hon gick ju nästan framåt helt själv, jag blev så glad då. Fredagen gick hon också framåt, just för att jag red på samma sätt. Men gick inte fullt lika bra, fick inte samma känsla men jag var supernöjd med henne i alla fall (:
På lördag V.10 blir det hopptävling för mig och Dora, klubbtävling då såklart. Men det spelar ingen roll då jag gör det för att det är roligt! (:

Lite allmänt då, jag är nu 16 år och för lagligt börja övningsköra. Mamma är orolig över det då hon tycker att jag lätt tappar min koncentration, vilket faktiskt är sant. Men jag kan om jag vill :)

Sådär, då vet ni lite om vad jag sysslat med, haha. Eller vad säger ni?

Arkivbild
 
//Nikita



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ih�g mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se