Vad är egentligen rätt?

Jag tror ingen har missat att Muammar Gaddafi har blivit dödad. Nu verkar set som att personen som sköt ihjäl honom ska ställas inför rätta. Ens första reaktion är ju likosm va fan!? Tusentals människor har dödats på hans order alla oliktänkande har dödats, folk som över huvudtaget kritiserat honom har dödats. Folket i Libyen har blivit styrda med järnhand i 42 år. 42 år utan frihet. Samtidigt som Gaddafi och hans släkt levt ett lyxliv och varit bland världens rikaste människor har befolkningen svält.

Skulle ni själv kunna leva med er själva om ni satt på en stor hög med guld medan bara utanför dörren vet du att folk svälter.

Och som jag nämt ett tidigare inlägg mitt hat mot människor måste vara han. Hur kan man? Så var det inte bra att han skjöts då? Borde jag itne tycka det?

Svaret är jag vet inte. Jag tycker det är jätte bra att det är över. Äntligen kankse Libyen har en chans till frihet. Men jag har en väldigt stark tro att det alltid är fel att döda. Tycker också hade det inte varit ett större straff att få leva resten av sitt liv i ett fängelse?

Men jag tycker däremot inte att man ska ställa någon inför rätta. Jag tror den personen gjorde vad de flesta andra skulle/ velat göra. Tycker snarare bara säga case closed och satsa på att bygga upp Libyen. Ta fram Gadaffis pengar och se till att de används rätt i stället.

May the force be with you!

/ AnnA



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ih�g mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se