Jag vill inte gå ner!

Lite bilder jag fotade igår på tomtebloss, blev faktiskt väldigt nöjd med bilderna för en gångs skull (:
Angående rubriken så sitter jag och pratar på skype med Lisa, där det blev lite fel...

Lisa: Gå ner Nikita!
Jag: Men jag vill inte gå ner!
Lisa: HAHAHAHAHA!
Jag: Ahaa, du menade hunden...

Lisa har då en hund som heter Nikita, supersöt! (:
//Nikita


I den lilla tomtestugan

Hej då fritid, hej skolarbete!
Har otroligt mycket matte att komma ikapp med nu när jag var sjuk, en vecka! Jag har 7 sidor att räkna, kanske inte låter så mycket men är nästan ett helt kapitel. Sen har vi prov måndag V.50 på detta kapitel och det före, har precis börjat på det nya... Hur är tanken att man ska hinna? Ja jag vet inte...//Nikita


.

Ska detta aldrig ta slut.......


Snow <3

//NikitaFörsta advent...

Första advent och första snön som pryder marken, inte så mycket. Men det är i alla fall lite vitt ute! (:
Ska senare fara på julbord som min kära mormor bjuder på. Innan dess ska jag väl se på Dressyren från Stockholm HS...

Lite julpynt a lá första advent...


//Nikita


Your arms like tower, tower over me...

Sitter och pratar på Skype med några personer och lyssnar på lite musik (: Riktigt trevligt!
Ni kan ju kolla in Ronjas blogg!
Sitter och lyssnar på Paramore - We are Broken Piano, jämt instrumental musik såhär på kvällarna, tycker låten är riktigt bra men gillar melodin också!//Nikita


暁 Akatsuki - Dawn

Fick just reda på att Akatsuki betyder Dawn/Daybreak, eller ja, Gryning på japanska,.. Ganska roligt då det finns en "grupp" i Naruto som kallar sig Akatsuki, och måste säga att namnet passar dom på ett sett, när man vet vad dom är ute efter. Både nu och när dom först skapades ;)

Vänster rad: Sasori, Itachi, Pain, Kisame, Tobi
Höger rad: Hidan, Konan, Deidara, Kakuzu, Zetsu

Bild lånad från http://www.likenaruto.com/akatsuki-wallpapers/


Sen deras "intro" sång är ju också helt freaking awesome c:


//Nikita


Estetiska Programmet - Bild

Hemma nu från öppet hus, något som låter väldigt intressant ät Estetiska Programmet - Bild, då det innehållet foto, design, klassisk formgivning och bild, vilket jag är väldigt intresserad av, och till skillnad från Media så är det lite mera fritt, samtidigt som man även har lite musik (:
Högskoleförberedande också, så efteråt kan man ju bli lite vad som helst, polis som jag så skulle vilja. Haha!

Sen så har dom inte en allt för avancerad matte, vilket är ett stort plus! Engelska 5 och 6, inga problem, älskar engelska! Åk 2 har man individuellt val där man kan välja bland annat foto, men man jobbar utöver det väldigt mycket med foto på bilden, då ca 50% är foto och digital formgivning och 50% bild.
Så tror nog Estet - Bild gör före Samhälls - Media...//Nikita


Bakfull och Baktrött....

Yes! Haha, för er som undrar så var det detta jag bad min mamma köpa, men fick gå ner på stan idag och köpa det själv ;)
Akvarellblock och pennor √
Hoppas vi har några penslar hos pappa så jag kan måla något, annars får jag börja med skissen i alla fall (:
Tips på vad man kan göra?
Dålig bild, men who cares?


//Nikita


Överkreativ...? Nejdå!

Näe man är sjuk och inte på skolan så har man extremt mycket tid som man inte vet vad man ska göra med, har inte tänkt på hur mycket man faktiskt gör på helgerna som man inte kan göra när man är sjuk, typ vara hos hästarna, gå på en riktigt lång fotopromenad, allmänt hålla igång och träffa ens vänner. Sen så kommer man att tänka på hur ootroligt mycket tid man faktiskt spenderar på skolan!

Idag satt jag precis efteer middagen ca 15.00 (vet tidig middag, men mamma skulle och jobba fyra) och funderade vad jag skulle hitta på i 7 timmar till! Det låter så hemskt, men jag ahr ritat nu ganska många timmar av dessa 48 jag varit sjuk, sen så har man ju sovit en del. Men resten? Slöat i soffan, finns inte mycket annat att göra. Detta blir så sjukt tråkigt i längden så att man nästan vill tillbaka till skolan då där är ens kompisar, skratt, prat och man har någonting att göra!

Men då har kreativiteten varit på topp i alla fall! Jag har ritat 3 och 1/2 bild, men ena får ni inte se då det bara var kludder och jag har inte orkat fotad en ;)

Orkade dock bara fixa en bild i photoshop, ni får leva med det helt enkelt ;]
WIP - Work in progress


Har lagt på ytterligare lite skugga på ögat, så den har mera djup i sig nu än på bilden...

//Nikita


Sjuk...

Japp, har inte varit på skolan idag på grund av att jag inte kunde prata. Haha, gud så hes jag var! Kan prata nu, går ibland får jag väl säga, inte helt bra direkt (:
När jag steg upp då idag, tror klockan var kring 11, så försökte jag fråga mamma om hon kunde köpa en sak till mig sen när hon skulle in till Kalix (det är en överraskning för er), det gick inte så bra, tror jag lät som en kraxande kråka som fått något i halsen eller liknande för hunden stirrade på mig som om jag vore knäpp, vilka trevliga djur man har! (:

Sitter och funderar lite på gymnasieval, haha, jag vill gå på Samhälls - Media, men då är det ju det, vad ska jag gå om jag inte kommer in? Nej usch vad detta är krångligt! Ska gå på öppen hus nu på torsdag om jag är frisk tror jag, så kanske jag får några idéer därifrån.
Men jag ska också söka in på Grans Naturbruksskola i Piteå, jag vill ju stanna i Kalix men det vore ändå roligt att gå där, då är bara frågan vad jag vill bli sen om jag går där? Då veterinär inte direkt är ett jobb för mig. Men då skulle det väl vara hästskötare eller ridlärare, fast det skulle vara riktigt roligt att vara uppfödare eller tävlingsryttare också. Går jag media blir det fotograf/webbdesigner.

Finns så många saker att välja mellan, sen har vi nationella prov och gud vet allt! Nej, det är inte bra om jag tänker på allt detta på en gång, tror jag ska sätta mig i veckan med all denna information om gymnasieval som vi har fått, så kanske jag kommer på något. Jag vill inte att de här tre åren på Manhem ska ta slut, det kommer vara skönt, men jag kommer sakna alla (nästan alla i alla fall...) från klassen så sjukt mycket! Haha, vi är en ganska rolig hög, 9B (:


gammal bloggadress på bilden,...

 
//Nikita


Första två bilderna CHECK!

Berättade jag om utställningen jag ska göra på skolan :P Elelr utställning och utställning :P 15 - 20 bilder uppsatta med ett tema :P Mitt är kärlek ^^Så :D

Vad tycks? Vågar jag visa upp dem?

/ AnnA


U mad bro...?

Tråkig dag idag, inte riktigt gjort någonting, varit på 92-årskalas sedan kl 14.00 ungefär tills nu. Nu ska jag ta och se film och käka godis, jag har tyvärr inga bilder dåå det blir väldigt lite att fota, vilket är synd. Men ska försöka fota lite i morgon beroende på vädret! (:

//Nikita


Oaktiv vecka...

Yup, en väldigt oaktiv vecka, detta beror då på att jag har varit på praktik, så har inte haft tillgång till dator under dagarna (:
Men det har varit riktigt roligt även om jag är onormalr trött, börjat 10.00 och slutat typ 15.00 varje dag, riktigt chill! Det gillas, sen så fick jag en valfri pocketbok som tack (:

Sen så ska jag säga att jag tycker att mina och Lisas konversationer på facebook är riktigt normala, HAHA! Tänkte vara så generös att jag lägger ut den här på bloggen (:


Lisa har en blogg, just so you know. Också typ fotoblogg, haha. LisaRegina.devote.se
 
Sry för den dåliga bilden, hoppas ni ser vad det står...//Nikita


Eclipse

Då jag ska fara och se Breaking Dawn i morgon så tänkte jag att jag kan se Eclipse idag, gör ofta så om der är en serie  att jag ser den föregående filmen dagen före jag ska se den nya på bio (:
Jag är väl inte direkt något megasuperfan av Twilight, men jag har läst böckerna och sett alla filmer såhär långt, så jag ser den mest bara för att, böckerna är ju bra så vem vet? Dom kanske kommer lyckas med någon film. Något jag är nyfiken över är hur som kommer lösa "wolfpack snacket". Asså när dom pratar med varandra genom tankarna, tror den kommer bli bra. Boken är ju extremt bra, så ska dom kunna förstöra en så bra story borde dom inte få göra filmer ;)

Sen allt detta om att det varit 15-årsgräns, snälla! Dom har ju i alla fall ändrat till 11 nu, men helt seriöst?! Jag tror nog att dom som skulle se filmen kan veta vad som väntar, att det är ett beslut dom själv måste fatta. Då dom ändå kommer se den, antingen olagligt över internet eller vänta tills den går att hyra. Sen får dom väl skylla sig själva om det blev för mycket.
Vi är inte gjorda av glas! Vi klarar mer än ni tror. Vi har alla känslor ni har, även om vi inte kan sätta det under en kategori så har garanterat nästan alla över 10 känt ångest någon gång.

www.twilightsweden.se

//Nikita


Paramore - We are broken

Helt sjukt bra låt, haha. Hittade den av en slump när jag skulle kolla igenom Paramores lite rockigare låtar...NikitA


Marching On

Älskar låten! Otroligt bra, skulle vara sjukt passande att rida kadriljen till den här, haha!
Sen kan man inte ungå att älska videon, tycker det ser så härligt ut! :)//NikitA


Lend me your power to do what I want...Lite bilder på lilla Lukas, på hans 1-årsdag fotade jag domhär, tänk att han snart är två år gammal (22 April)! Sjukt hur fort tiden går (:

//Nikita


well well well...

Dags att jag bloggar en gång? Ja kanske det, tyckte Anna klarade sig så bra så hon inte behövde min hjälp, hehehe. Vilket som så letar jag bilder på hästarna i stallet för att kunna lägga upp dom på hemsidan, lättare sagt en gjort! Måste ta och gå igenom min hårddisk tror jag för att hitta på alla. Men vi får se hur långt jag kommer med att bara leta på datorn (:

Kan lägga upp lite bilder som jag hittar sen, ifall jag hittar några, haha!

//Nikita


Just another normal day


Randombild.com

Ja skola igen och ännu roligare..... DANS! Yippikajej!

/ AnnA


Jag måste sluta blogga...

.... för när jag väl börjat kan jag inte sluta.
Så nu SKA jag faktiskt sova!

/ AnnA


I Don't Wanna Miss A Thing

Trist just nu asså...

Vad ska man säga? Pluggat? Nej... Städat? Nej... *suck*

Tänker inte ens försöka! Nej! Så ska äta några nötte sen blir det sängen!  (För vet ni jag har bestämt mig, för vad? Jo jag ska bara socker fri en månad! Inget godis eller sött en månad framåt ;) Kan behövas... Måste ära bättre för att orka :P Och tror jag är lite sockerberoende XD Så nu ska självdiciplinen fram ;D Och tänker dessutom sluta med gelatin efter detta ^^ Ska bli en riktigt duktig vegetarian på alla områden ^^)

Så nej.... Men en bild får ni i alal fall ;)


eller kankse 2...


Riktigt nöjd med dessa ju :D Länge tänkt fota den här allén på vintern ^^

/ AnnA


Stable time

Kom precis från stallet :)

Blev lite en till stallet då jag själv skulel övningsköra dit XD Hmm jaaaaaaa...... Kanske inte ett så bra beslut x)
Som tur var hade Jennies underbara mamma fixat allt så gjorde inte så mycket ^^ Blev att rida på ridbanan då det är så mörkt nu för tiden...

Men i alla fall. Vi övade riktigt mycket i högern. Först var det traven. Jag gav mig inte fören han saktade ner! För som gammal travare är han omöjlig i höger traven! Men till sist började han sakta ner och verkligen anstränga sig. Var ungefär lika i galoppen. Men han har ju så mycket energi! Men jag ger mig inte förän han tar en fin kurva! Ni ska bara se hur mycket beröm han får då XD

Sen övade vi bara lite serpentiner och sen skrittade vi av en kvart x)

Måste säga att han blivit riktigt duktig med formen :) Han kommer ner frivilligt och vill jobba fast ja han blir sur när jag tycker han kan skritta på x)


Oredigerad! Den ni ;)

Han ee så fin <3

/ AnnA


Just one touch from heavenOkej när jag fixade naglarna hittade jag den här bilden. Tyckte den blev riktgit fin :) Vad tycker ni?

/ AnnA


Live without your Attention


Felda bäääbis <3

Felda kommer ni snart se fler bilder på ;)

Så nu fick ni lite fler bilder ^^

Nu så blir det sängen efter lite nagellacks byte ;)

/ AnnA


Back on tha track!Ja här har ni några bilder i alla fall. Ska bli till min egna lilla utställning på skolan ihh! ^^ Det visste ni inte va!

Men ja inte super nöjd... Men har flera veckor på mig att få bilderna jag vill ha så det ska nog gå :)

/ AnnA


Ihh!

Kommer nog börja blogga aktiv igen nu ^^ För har fått tillbaka mycket av fotolusten nu :D Varit och fotat hela dagen ^^ Och ja - det ska komam upp bilder idag MEN ska bara plugga först -.-' Så nu ska jag sätta mig ner med biologin... Wish me luck...

/ AnnA


Matte är såå roligt...

Efter en morgon i stallet så sitter jag nu här och räknar matte. Jättekul! Eller så inte...
I stallet var det i alla fall Hesse träning så där satt man och kollade på ett tag, och herregud jag tycker han verkade sjukt duktig som instruktör! Red Dora ett tag också i paddocken, hon har inte varit så stel på länge, jobbade hela tiden med att hon skulle söka sig nedåt och slappna av. Idag var det ovanligt nog höger sidan som var största problemet, normalt är det vänster.
Mamma fick komma och skrika lite på mig, kan vara bra att ha henne ibland! Haha c:
Ville gärna sätta inner skänkel för långt bak och lite slö när vi var på volten, så hon stod och tjatade "Inner skänkel" Inner skänkel!" ett tag, sen gick det bra! I slutat började hon bli lite er avslappnad mitt lilla monster (:

Snappade även upp några bra tipps när vi satt och kollade i ridhuset, bland annat så sa han att man kan krama ytter tygel när man sätter sig ned i lättridningen (sen att man sitter på rätt sittben är väl ganska avgörande för det skulle jag tro) så man kan väl säga när hästen sätter ned sitt ytter framben (:

Men ska fortsätta med min matte nu, likformighet... Ovärt! :3

 
//Nikita


"We are Pain! We are God!"

Har bestämmt mig för att åka med mamma till stallet ikväll i alla fall, sen får vi se om jag orkar komma i morgon, kan vara så att jag är way to tired x)
Men det lär vi märka i morgon, tror det lutar mot att fara nu i alla fall, ska försöka komma ihåg att gå och sova i tid så kanske man orkar ;)
 
haha, dissa felstavningen på bilden ;)

//Nikita


Do what, you always wanna do...

Sitter på svenskan och har precis blivit klar med våran uppgift, snart blir det engelska och då får vi förhoppningsvis äta kladdmuffins! Ibland är våra lärare verkligen grymma! :)
Sen kommer kära mammi och hämtar mig, haha, det är inte ofta det händer. Men ibland så, funderar fortfarande om jag ska orka fara på stalljour i helgen också, vi får se. Ska kolla vädret så kan man bestämma utifrån det, man kan ju fota och om vädret håller sig såhär så åker jag nog, det är så sjukt fint ute just nu! Frost i gräset och solnedgång, riktigt vackert!

Tror jag ska fortsätta läsa min manga till när vi slutar, och ja, jag får faktiskt göra det, som sagt, ibland är verkligen våra lärare grymma! ;)//Nikita


Pink Crown

 
//Nikita


Love, Courage, Luck, Family or Dream...?

Jag har bestämt mig för att jag vill tatuera mig, hehe. Jag vet ungefär vad jag vill ha, och ungefär vart. Japanska tecken på ord som betyder saker för mig, i rubriken är några, sen vart, antingen på axeln, skuldran eller eventuellt på undersidan av armen (från armbågen mot handleden), tror det sistnämnda gör mest ont så är inte så säker på det.

Sen är det ju att välja ord också, har suttit och googlat lite, jag ska i så fall använda "kanji", ett sätt att skriva japanska på som jag tycker är riktigt snyggt. Jag har dock lite beslutsproblem med vilka jag skulle välja i så fall. Så tänkte att ni skulle få hjälpa (:

Sen gäller det ju bara att övertala sina föräldrar, annars får jag väl vänta tills jag är 18 ^^

Dessa ord som jag väljer mellan är då: love, family, luck, dream, courage, friend, eternity, freedom, trust och happiness. Alla finns att se på bilderna nedan (:

Jag kan ha fler, men max 5 tror jag då, annars skulle det nog bli lite mycket. Men vi får se, ska fråga min kära mor också vad hon tycker :)


familj

 

//Nikitanom nom nom nom

... kladdkakan är färdig c:
Är lite sen, kladdkakans dag var ju igår, men jag bakar den idag istället x3

Ni får stå ut med cambilder, orkar inta ta fram kameran...//Nikita


Måndagar, inte min dag x3

Haha ja, måndagar är inte min dag. Ingen tid till något utöver stall och skola egentligen. Men jag tar mig tid! Vilket tyvärr då resulterar i mindre sömn. Men jag klarar det! Blir nog att sova lite efter middagen kanske, eller så sätter jag mig med matten med hjälp av mamma, vi får se (://Nikita


Ronja <3Så lite bilder på finaste <3

/ AnnA


Do you belive in god...?

Precis kommit hem från stallet, ska dock tillbaka igen halv 5 för att hjälpa med lektionerna, nu ska jag bädda ned ig i sängen med lite manga och sen kanske jag sover någon timme? Vi får se. Jag hann faktiskt fota lite idag, så ni kan få lite bilder senare, dock inte nu då hela mitt skrivbord har laggat ihop och jag orkar inte fixa det nu, haha. Det går inte att göra något med det.
Fast jag kan nog bjuda på en oredigerad, dock är dom lite mörka, men annars så är det väl mest bara trådar som skulle störa. Vilket inte syns på denna bild (tacka korta skärpedjup <3)

(:

//Nikita


Trycka i mig lite godis...

Så jag kan få lite energi till att fara och natta hästarna, sen blir det att ta fram matteboken, det är hemskt. Måste räkna en hel jävla massa typ, jag hatar att jag är en sån där som väntar med att göra allt nästan sista dagen, men den här gången var det inte ens med flit. Suck.

Fullspäckad dag hela dagen, när jag kom hem från stallet ca 13.30 så såg jag det nya Fairy Tail avsnittet, sen sov jag till kl 17.00 bara för att jag var så trött, vaknade precis till middagen och nu ska jag iväg igen.

Chao...

//Nikita


Your just wasting your time...

Tänkte att jag kunde ta oc bjuda på lite gamla bilder som jag inte tror ni har sett förut (: Alla utom den sista är fotade under Januari/Februari skulle jag tro, eventuellt någon under Mars också. Den sista fotade jag någon gång inte allt för länge sedan, i sommras i alla fall.

Men jag hoppas att jag snart kan komma med lite nya bilder, har inte fotat på ett tag, så att bilderna är värda att visa vill säga.

Det är det som är så bra med digitalt, man kan fota hur mycket man vill, sen så raderar man bara bilderna man inte vill ha kvar och behöver inte betala för att få fram dom om det bara är några skojbilder med ens vänner.//Nikita


Kakashi-sensei är soo awsome

"I'm telling you this because you don't get it. You think you get it, which is not the same as actually getting it. Get it?"

"Sorry I'm late, I'm afraid I got lost on the path of life."

"The people from this village are different from your average village. Even if it means dying, there's not a single one of us, who would sell out a comrade."

"Regardless of what happened, you did the best you could. I understand that now… you broke the rules for all our sakes - I'm proud of you now…" - om hans pappa, ni måste se serien för att förstå...

"In the ninja world, those who break the rules are trash, that's true, but those who abandon their comrades are worse than trash."

//Nikita


Sasuke och ItachiDet är så sjukt gulligt :c
 
//Nikita


"GOBALDNIKITADITTLILLAPERVERTNATUROFAN"

Hahaha, Lisa kan vara ganska gullig ibland c:
För att göra det lite tydligare så står det: "Go bald Nikita ditt lilla pervert Naruto fan".

Kan det ha något att göra med att jag har sett Naruto heeeela dagen? Hmm, kan hända c: Tror jag har sett ca 15 avsnitt, eller något däromkring, har inte räknat.

Jag har egentligen ingenting att skriva om, men det var väl mest bara för att ni ska få någonting att läsa. Inte för att det är så intressant xD
Men jag tänkte att jag kan dela med mig av mina favoriter bland Narutos openings c:
Jag lägger dit den engelska översättningen så ni förstår vad dom sjunger ^^
Yura Yura - Naruto opening 9

Let them fly to you
Through the wavering, distorted sky
These two loves
That feel so close together

You were always by my side
So the gap you made is so huge
Your cheeky response, “See ya…”
Makes me sad

If you’re crying in an unfamiliar town
Even if I’m not by your side, I want to send you a smile

Let them fly to you
Through the wavering, distorted sky
These two loves
That feel so close together

We each sat in the middle
Of one sofa
We can keep trying
To keep looking at each other forever

When I look up at the night sky, the clouds disappear
My eyes will keep looking towards my dream

Even now, the shining, sparkling stars
Are shining on you
Under the sky that hadn’t changed since the day we met
We made a single vow

I can see your habit of touching your hair when you talk
As I sleep alone
Even the pain in our hearts is surely a bond

Let them fly to you
Through the wavering, distorted sky
These two loves
That feel so close together

The shining, sparkling stars
Always reflect the two of us
Under the sky that hadn’t changed since the day we met
We made a single wowBlue Bird - Naruto Shippuuden opening 3

You said that if you could flap your wings
You would never come back down
You always aimed for that blue, blue sky

Still without remembering “sadness”
I begin to grasp “pain”
When these feelings reach you
They will change into “words”

As you awaken from a dream
In an unknown world
Spread your wings and take flight

You said that if you would flap your wings
You would never come back down
You aimed for that white, white cloud
You know if you can just make it through
You’ll find what you seek

Keep trying to break free for that blue, blue sky
That blue, blue sky
That blue, blue sky

Using a sound like harsh words
You broke the old window that was rusty

You got tired of seeing the cage
You threw it away and never looked back

The pulse that beats quickly
Catches my breath
Kick this window and take flight

You said that if you ran
That you can do it
That far far voice that calls out to you
To take your very radiant hand

Just to search for that blue, blue sky
I understand if you fall
But continue to go after the light

You said that if you could flap your wings
You would never come back down
You search for that white, white cloud

You know if you can just make it through
You’ll find what you seek

Keep tryïng to break free for that blue, blue sky
That blue, blue sky
That blue, blue sky
Closer - Naruto Shippuuden opening 4 - min absoluta favorit tror jag...

You've gotta be extra careful with
The things that are close and dearest to you
You know the closer you get to something
The tougher it is to see it

Explain to me this happiness
That you just got to experience
Or maybe you're so blessed that
You can't even remember it all

That you are standing here with me
That you live and breathe and see and feel
They're all little miracles and wonder
Just by themselves.

You've gotta be extra careful with
The things that are close and dearest to you
You know the closer you get to something
The tougher it is to see it

You know the closer you get to something
The tougher it is to see it
And I'll never take it for granted
Let's go!

Even though there are those
Who call the act of mercy hypocrisy,
Because there are both
People who believe and people who doubt

Even if, for example,
That is hypocrisy,
If someone is salvageable,
That is always better than anything else.

It's fine to say "Never give up"
And "Keep on chasing your dreams"
But the more time you spend talking big
The less you get done with life

I'll let that handful of courage in my heart
Help me survive another day
And I'll never take it for granted
Let's go!

You've gotta be extra careful with
The things that are close and dearest to you
You know the closer you get to something
The tougher it is to see it

You know the closer you get to something
The tougher it is to see it
And I'll never take it for granted

It's fine to say "Never give up"
And "Keep on chasing your dreams"
But the more time you spend talking big
The less you get done with life

I'll let that handful of courage in my heart
Help me survive another day
And I'll never take it for granted
Let's go!
Sign - Naruto Shippuuden opening 6 - sjukt jävla bra

I realize the screaming pain
Hearing it loud in my brain
But I'm going to go straight ahead with the scar

It's fine if you forget, it's fine if you can't feel it
I've patched up the scrapes in my heart

It's okay if I'm hurt, because I no longer feel the pain
Even as I drag my feet along

I can no longer see
The self
That made a sound
and then collapsed

If you just notice the sound of the wind...

It told me to follow these scars
Before I'd be crushed by the weight of the world
Can you remember it? The sky of tears...
That pain has given you protection
Because this pain will always protect you

"Kindness that cannot hurt is more important than the strength of being unhurt,"
The voice that says that seems sad somehow

Just like
Unbuttoning a button
Our hearts and bodies
Were separated

Once again, catch your heart...

It told me to follow these scars
Before I'd be crushed by the weight of the world
Can you remember it? The sky of tears...
That pain has given you protection
Because this pain will always protect you

I found it
That teary voice
There's no mistake
It's my own

All of it was for this moment...

I'm sure that from the beginning, you knew
I was the only one who wouldn't leave you again

I made you realize, this is a sign for you

That pain has given you protection

I was told to follow these scars
And then there wouldn't be anything to be afraid of...
Don't forget it, your reason for smiling...

That pain has given you protection
That pain has given you protection
Because this pain will always protect youDet var alla tror jag, såhär långt i alla fall c:

//Nikita


På Skype...

- Jag vet inte ens vem du är...
- Du mår lika bra av att inte veta det *evil smile*
- Nikita, det där var bitchigt...
- Lisa, I know :'3

HAHA, fy vad jag var elak xD Mendetgillarvisometimes c;


Klag

Okej har inte gått och dött...... Men måste bara säga jag hatar teknik ibland!!!!!!!!! Asså nej jag orkar inte vara nåbar 24/7 till alla och nej jag orkar inte smsa hela tiden -.-' Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!


KLADD c:

Spamar med bilden på FB, BDB och blogge, bara för att jag har tråkigt c:

Kladdade lite på mitt sista blad i ritblocket, buhu, måste köpa ett nytt nu också xD

//Nikita


Ojj...

Såg att bloggen stått väääldigt tom ett tag...
Gomen!

Men jag har lov nu, helgen har flugit bort och jag har nästan egentligen inte gjort någonting alls (: Jag var till haparanda i söndags och köpte skor, sen var jag på "kurs" i lördags om stallets hemsida som jag hjälper till med. Utöver det har jag bara sett anime och varit hos hästarna :)

Jag ska försöka ta upp bloggningen lite i alla fall, får se hur mycket jag orkar. Kommer dock förmodligen inte blogga nu till helgen som kommer du jag har stalljouren. Så Fredag kväll, lördag morgon, kväll och söndag morgon ska jag vara där, + söndag kväll då jag är hjälpinstruktör. Fullt upp! Men kameran hänger med hela helgen så jag kan förhoppningsvis bjuda på lite bilder sen då.//Nikita


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se