Francais
Riktigt nöjd med dessa två :D
Båda ska upp på väggen x) Haha ja jag har inge bättre för mig xD

/ AnnA


St. Mont Michel....?Tänkte visa lite av mina ph skills xD Detta har jag pysslat med :P Här under ser ni en av orginalbilderna :PVad tycker ni lyckades jag någorlunda bra?? :P

May the force be with you!

/ AnnA


SnowCan't say I miss it..........

May the force be with you
/ AnnA


Spring
Jag fick ett ryck och laddade upp några bilder :P  Gillar färgerna ^^

/ AnnA


Från gymmet

Haha update från träningscykeln på skolans gym xDDOPPPIIDDOOOPPIIDOOO

IM SEEXYYY AND IM HOMELESS.


War Horse

Nu ska jag, Petra och Lisa se War Horse, hoppas den är bra! (:

bildkälla
//Nikita


Hopptävling

Här kommer några bilder från hopptävlingen 10 Mars.
Samtliga fotade med Nikon D7000 och Sigma 70-200 2.8

f. 2.8
ISO 2000
Slutare 200-250//Nikita


Hopptävling 10 Mars

Har varit dött här från min sida, jag vet. Ledsen för det! Men har inte varit mycket fotograferande sen så var jag i stugan från tisdag till fredag förra veckan å vi hade sportlov. Där finns som sagt inget internet så hade aldrig en möjlighet där.

I lördags var jag i alla fall på klubbtävling i hoppning på KRF. Var själv med och tävlade på Dora, en 70cm A:0 A:0. Jag är jättenöjd då vi kom runt felfritt både grunden och omhoppningen. Blev dock en ryttarmiss från min sida in på första hindret i omhoppningen men Dora fixade det bra själv (Duktig häst!) och vi kom oss runt. Sämsta tiden av de felfria ekipagen men ändå en 4:e plats (:

Fotade också i sista klassen så där kommer en del bilder senare. Har också lite bilder från min egen runda som Ebba Sjöstig fotade, vilket jag är jätteglad över! Sen att jag kunde få dom var jättesnällt! :)

Foto: Ebba Sjöstig
 
//Nikita
 


När jag ändå håller på

Jag är så pissed off! Asså man behandlar inte människor som du gjorde. ÄR du gjord av sten elelr tror du jag är det? Jag har ingen lust att se dig någonsin igen!

Tur att jag har ilksan att ta till. För jag orkar fan heller bli nere igen. Jag har varit nere så mycket under så lång tid. Nu får dte vara nog av dte och du ska inte få förstöra det för mig finns bara en sak jag vill säga till dig: Dra åt helvete!Finns det nått bättre som stämmer in på allt detta?

/ AnnA


F*ck off
Så f*cking rätt.....

/ AnnAFriluftsdag ll

Sitter hos Petra nu, alltid lika roligt att vara med sina vänner (:

Petra's näsvingar fladdrar när hon går.. </3 /Lisa

Samtliga bilder är fotade med Nikon D7000 och Sigma 70-200 2,8


//Nikita


Friluftsdag

Var verkligen superhärligt idag som jag skrev tidigare, plusgrader, sol och uteritt! Finns inget bättre :D

Samtliga bilder är fotade med Nikon D7000 och Sigma 70-200 2.8 DG OS


//Nikita


Bilder kommer!

Hemma nu, fick några bilder jag blev riktigt nöjd över idag i stallet! Riktigt mysigt, uteritt och plusgrader med skinande sol. Inget man tackar nej till ;)
Blir iväg att fota Micho sen, första gången i en studio... Hur ska detta gå? Ska sitta och googla och se om jag hittar några tips ^^
Bilder kommer senare, har inte orkat ladda in dom i datorn ännu (:

//Nikita


So we'll rise, close your eyes

Önskar jag hade kunnat hitta en med bättre lyrics, men ser ni inte vad det står, googla på det! Texten är verkligen värt, låten är sjukt bra! Sen är det lite diskussioner över vad som är rätt i texten också, men som sagt, googla! (://Nikita


One Reason - Fade - Deadman Wonderland

Will I be traped in this hell until I die?
 


//Nikita


Känns som ett tag sedan

Det känns som att det var ett tag sedan jag bloggade, haha, eller ja det är det ju egentligen 2 veckor sedan (:
Har inte hänt mycket, skolan hela dagarna, har varit tråkigt väder och inte alls haft någon lust att fota samt att jag funderar om jag måste skicka in mitt Sigma på omkalibrering för fokusen, ska se om jag får någon rätsida på det problemet. Hoppas det!
Ska förhoppningsvis fota min kompis nu under sportlovet, längtar!
Det var lite uppdatering på fotofronten i alla fall, ska vi ta lite på hästfronten också?

I morgon blir det i alla fall stallet för min del, under skoltid, vilken lyx! Vi har friluftsdag och ett alternativ var då att fara till KRF, alltså där jag rider normalt (:
Har börjat få lite koll på hur jag ska göra för att få Dora att gå mera fram inom dressyrarbetet och de två senaste passen (måndag förra veckan samt Helena.B kursen förra fredagen) gick verkligen super! Under måndagen fick jag verkligen till det efter lite tips av mamma. Känslan, herre gud! Hon gick ju nästan framåt helt själv, jag blev så glad då. Fredagen gick hon också framåt, just för att jag red på samma sätt. Men gick inte fullt lika bra, fick inte samma känsla men jag var supernöjd med henne i alla fall (:
På lördag V.10 blir det hopptävling för mig och Dora, klubbtävling då såklart. Men det spelar ingen roll då jag gör det för att det är roligt! (:

Lite allmänt då, jag är nu 16 år och för lagligt börja övningsköra. Mamma är orolig över det då hon tycker att jag lätt tappar min koncentration, vilket faktiskt är sant. Men jag kan om jag vill :)

Sådär, då vet ni lite om vad jag sysslat med, haha. Eller vad säger ni?

Arkivbild
 
//Nikita


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se