Schools out

 
Lite bilder från min skola jag fotade till en uppgift för 1000 år sedan :P
 
/AnnA


Haha xD

Haha Vad kan man säga om mina vänner?? :D
 
 
Haha xD Älskar dem <3
 
/AnnA


Its my life

 
 
Haha lite bilder från min ipod :P Första bilden på mig i glasögon xD Asså finns typ inga bilder på mig i glasögon faktiskt... Tar av mig dem när en kamera komemr fram x)
 
/AnnA


Colour of the Day

Nikita håller på att leta bilder till en ny header :D längtar xD Men nu är det lika trist väder som vanligt... så livet suger :D
 
 
Tyvärr blev int riktigt färgen rätt på nagellacket :/ Men jag älskar verkligen färgen! :D Helt klart en av mina nya favoriter ^^
 
/AnnA


Cars

När man är sådär smått intresserad av bilar kan det nog inte undgå att märkas ibland.
Jag är nästan helt värdelös när det gäller bilar, men skulle hemskt gärna vilja lära mig mer. Jag kan en del märken och årsmodeller och vet vad jag själv skulle vilja ha för bil när jag bli äldre ;)
Sen kan jag ju lite annat också, men det är inte mycket! ^^
 
Jag är mest inne på äldre modeller, typ från 67. Det var många av bilarnas bästa ålder enligt mig, det var vid den tiden då dom flesta helt klart var snyggast!
Exempelvis Cheva Impala, Dodge- Charger och Challenger. Camaros är också snygga, vet dock inte så mycket om deras årsmodeller xD
 


Late nights work

så där jag ^^ Nu har jag suttit i rätt många timmar och suttit med att ändra kategorier i arkivet ^^ Fy sjutton vad trött jag är...

Men som tur var hade jag Legend of the seeker så gick det rätt bra ^^ Faktiskt en rätt bra serie :P
 
 
 
Haha två gamla bilder på Natta ^^ Tror inte jag har visat dem tidigare :)
 
/AnnA


Colour of the Day

 
Haft detta i en och en halvvecka ^^ Så ser detta ut efter så lång tid och två brutna naglar :) Asså detta nagellack för 12 kr! ÄLSKA! Jag vill flytta till Tyskland bara för nagellackens skull xD
 
May the force be with you!
/AnnA


<3

 
 
Då halva släkten är finnlandsvensk måste man ju älska! <3 Haha Stolt halvfinlandsvensk xD
 
/AnnA


Draws


 
 Haha inte så likt xD Men detta hände när man har tråkigt :P
 
/AnnA


Lycka!

Fick just reda på att jag faktiskt kom in på estet - bild! Så skönt att faktiskt veta vad man ska börja till hösten :)
Får väl också säga grattis till alla min vänner som också kom in, Lisa på fordons, Shirin på grans, Bebban och Emma på NV osv osv.
 
Var så fräck att jag printade en liten bild, och Lisa hamnade med där, så ni kan få se henne också då jag rungade in henne, dom borde dock lära sig stava hennes namn med W för annars kommer hon bli galen... ^^
 


Tävlar ^^

 
Är med och tävlar med denna bild hos en tävling hos http://linajehander.blogg.se/
 
Här hittar ni tävlingen:
http://linajehander.blogg.se/2012/june/fototavling.html
 
Och detta vill jag vinna ^^
http://www.tvspelsweb.se/polarisationsfilter-cpl-o62-mm
 
För behöver verkligen ett till mitt ena objektiv :) För att kunan fota vatten och himmlar bättre! ^^


...

 
En till bild från Berlin resan :) fotade den i Potsdam ^^
 
/AnnA
 


Its sunshine baby!

 
Det är SOL idag! SOL! Jag ska sola! Har ju längtat mig galen efter sol ^^
 
May the force be with you!
/AnnA


You where my everything

Sitter och snackar med några vänner, ska nog fortsätta slöa i sängen resten av dagen. Känner mig inte särskilt aktiv, men ingen är hemma eller har tid att hitta på något så då får man helt enkelt hitta på själv (:

Satt och kollade igenom lite gamla bilder, tror inte jag har publicerat dessa på den här bloggen, så tänkte att jag kan ju visa upp dom, kameran har legat ganska still dom senaste veckorna ^^
 
 
//Nikita


Something something darkside

 
Lite fler bilder :) Tycker korna var såååå söta! :D
 
/AnnA


Something

 
Är den inte söööt :D
 
May the force be with you!
/AnnA


Ny Design till bloggen

Har bestämt mig för att göra om designen till bloggen nu, är riktigt less på den här så nu offrar jag lite tid till att faktiskt göra om bloggen, även om det inte är något jag är jätteduktig på eller tycker är särskilt rolig (;

Ska även bli mer aktiv nu, har bland annat gått med i ett litet projekt som vi kallar Thursday Challenge, kommer skriva lite mer om det senare :)


Tävling

Är med och tävlar hos Emma Andersson om en värdecheck på 200:- hos TVspelsweb med tema Sommar!

Emmas Blogg
Länk till tävlingen
Det jag skulle vilja vinna: Refläxskärm silver/vit 56 cm

Motivering: En sommrig bild, är dålig på att faktiskt fota bilder som man ska ha en kännsla av årstiden i, men denna tycker faktiskt jag utstrålar sommar.
Modell: Lisa Wennberg
 
 
//Nikita


You ar always in my heart

Förra var ett deppinlägg, inte riktigt min stil, I know, kände bara att jag var tvungen att skriva det någonstans och det fick bli bloggen, ni skulle bli tokiga om jag inte oftast använder ett papper istället ;)

Kan väl säga att musiken och mina vänner som betyder allra mest just nu. Nu är det mest Adept som är i mina hörlurar, deras musikstil hör väl inte till det vanliga och många skulle nog inte gilla dom, men deras texter är helt underbara!
Hope, This could be home, Grow up Peter Pan och Give me my dreams back yout negligent whore är lite av favoriterna :)



I would love to say that I hate you

Efter en lång stund med bara musik, tankar och ett liv för mig själv ska jag nu se serier tills jag somnar. Orkar inte tänka mera, vet inte riktigt vad jag ska göra nu.

My mind is telling me one thing, and my heart another, your the only one who ever made me feel like this. I would love to say I hate you, but I dont think I can, and I hate to admit it, but I do have feelings for you, or at least I had.


Animation

 


You better dance dance dance forever...

...your only pretty when youre sweating.

Ett collage av bilder som jag fotade på Lisa när vi hade avslutning. Inte de seriösaste bilderna jag fotat, testade mer bara idén för att se hur den blev.
Man hade kunnat önska en annan bakgrund, men detta var ända stället där ljuset faktiskt föll bra inne i skolan :)



//Nikita


You better chake chake chake your bodey...

VARNING! - Inlägg som handlar om ingenting!

Nu får ni ännu ett helt ovärt och tråkigt inlägg där jag bjuder på en bild av mig och min kompis Fanny från avslutningsmiddagen, och måste få visa min feminina sida och säga:
- Jag älskar mina skor!
Kan tillägga att jag inte heller ser några fel på mammas klänning som jag lånade, bara att jag inte är van vid att använda klänning ;)

För några år sedan hade jag aldrig kunnat visa mig sådär, det kändes konstigt och överdrivet även denna kväll, men att jag överhuvudtaget hade en klänning som inte är särskilt lång på mig är bra gjort enligt mig ^^



FÖR ATT VI ÄR SÅ JÄ*LA BRA!

Ja, jag har ju som sagt gått ut 9an men godkända betyg, vi behöver dock inte gå in mer på dom ;)
Tänkte att jag kunde ägna ett litet inlägg till alla härliga människor i klassen som ändå varit där i mer eller mindre 3 år och bjuda på lite bilder på oss!
Vi har haft motgångar, allihopa, men vi har alla också lyckats ta oss igenom dessa motgångar. Vilket har gjort oss starkare. För mig har faktiskt 9an varit svårast på ett sätt, men samtidigt har jag aldrig varit så lycklig som jag varit heller vissa stunder!

Älskade vänner, ni vet nog vilka ni är, annars är jag väldigt dålig som inte visar det, jag hoppas att vi aldrig kommer skiljas, jag är seriös när jag säger det. Jag kan prata om allt med er, ni alla vet nog någonting som inte många andra vet.




//Nikita


Dressyrtävling lll

Nikon D7000 - Sigma 70-200 2.8 DG OS

//Nikita


Seagal



Fotat lite fiskmåsar! :D

/ AnnA


Words

//Nikita



Dressyrtävling ll

Nikon D7000 - Sigma 70-200 2.8 DG OS
 
//Nikita


Isisar ^^



/ AnnA


Dressyrtävling 9 Juni

Nu är de såhär... Vi har sommarlov(!), jag har invigt fotosäsongen med studentfotografering i onsdags samt en lokal dressyrtävling igår. Ronja kommer hit om 3 veckor, jag är jättelycklig, jag kommer fota mycket i sommar, ska kanske ner till Dalarna jag börjar gymnasiet den 27 Augusti.
Livet känns väldigt bra just nu, och nu ska jag verkligen försöka ta tag i bloggen också. Ska försöka göra en ny design och fixa till den lite. Hemsidan skall även fixas till lite.

Nikon D7000 - Sigma 70-200 2.8 DG OS
 
//Nikita


Berlin

Tänkte bara för att visa lite bilder från Berlin :) Blev inte så många men här är några va de :P

Minnesmonument från förintelsen


Trodde inte Berlin skulle vara så ihoplappat som det var. Byggnaderna blandades mellan nya och gamla, kommunistiska och nazistiska. Så ja man kunde verkligen se allt möjligt :P


En av de få bilderna jag tog från koncentrationslägret Sachenhausen. Usch... Nej det var rätt hemskt att gå runt där... Det är svårt att föreställa sig allt hemskt som hänt där.


Fula Fernsehturm den blev man aldrig av mig. Den var för sjutton överallt! Och är jag den enda som tycker det är riktigt fult? Socialrealistisk stil eller inte.


Så passade vi ju såklart på att fota kändisar ;D Vi behöver ju inte nämna att det var på madame tussauds...


Riksdagen. Asså det är för sjutton enklare att komma in på ett flygplan än här! Gud vilken säkerhets pådrag. Har till och med hittat på ett nytt uttryck. Det är lika mycket folk här som människor som jobbar med säkerhet på riksdagen i Tyskland. Tror den kan ha stor slagkraft! Fast just ja måste tillägga att glaskupolen var ful.... Menar seriöst byggnaden i fin gammal stil och sen en glaskupol?? hur tänkte det! och jaja vill ni se hela byggnaden sök på internet xD Tyckte den var för ful för att fotografera x)


Sedan sprang vi på en demostration för Syrien. Bra att folk uppmärksamar det som händer där!


Sedan några bilder från park sanssouci i Potsdam fanns flera slott och palats i parken men det jag tyckte var kul att fota var själva parken :) Som sagt jag är itne mycket för turistfoto xD


Ja det var lite bilder i alla fall ^^

/ AnnA


Shopoholic nån?



Lite mera som jag köpt i Berlin ^^ Ringen med eifeltornet och armbanden köpte jag för 2 Euro styck ^^ Det kallar jag nice price! :D Men älskade verkligen örhängerna och ska jag använda flitigt i sommar och fjärilsringen :) Menar så sommrigt! :D

May the force be with you!
/AnnA


Colour of the Day



Köpta i Berlin :D ASBILLIGT!

/ AnnA


Hallo

Hej! Sitter i lobbyn på vandrarhemmet :p de har gratis wifi men har inte haft tid att sitta här tidigare x) vi har kommit tillbaka runt 11 varje kväll så då har vi stupat i säng. Idag åker vi hem men vi hinner med en sväng till East side gallery först!



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se