Super Stadion Cross 2012

För er som missat det, ganska många kanske, vem vet, så har vi en tävling här uppe i Kalix vaje år med skotercross! Otroligt roligt och spännande att titta på och i år passade jag på att fota också så jag tänkte att jag kunde visa lite bilder samt passa på och skriva att Adam Renheim (311) som vann var riktigt duktig, men även Emil Öhman som kom tvåa körde riktigt bra och båda två vann alla sina hit, ända till finalen där Adam vann.
Man blir alltid lika sugen på att köra skoter!

Nikon D7000 - Sigma 70-200 2.8
//Nikita


Älskade Prinsessa

Har varit i stallet och ridit Dora idag, så underbar hon blev där i slutet! Hon har inte varit så fin på väldigt länge och jag är så stolt över henne! Det är egentligen ingenting speciellt med hur hon gått idag om man jämför med en "vanlig" häst, om man bara skulle se henne och inte veta hur hon är normalt. Men hon gick framåt med egen motor, hennes galopp var inte alls så kantig och utan flyt som den brukar. Känslan går inte att beskriva när jag inte behövde sitta och tjata på henne hela tiden, det kändes underbart att faktiskt kunna tänka på annat än att hon ska gå fram hela tiden.
Hon började till och med att "på riktigt" använda bakbenen, hon trampade inte under sig, men hon använde dem. Vilket är ett stort steg fram då hon ofta bara släpar med dem :)

Sen, bortsett från att hon var superfin när jag red henne, så är hon fortfarande ett slukigt monster som inte vill dela äpple med mig, hon ska ha hela, punkt! Så jag tog några tuggor innan jag gav det till henne, hon förtjänar det! :)

Hoppas hon kan vara såhär fin resten av veckan då jag visst ska fortsätta rida henne nu resten av veckan. Måste bara fixa så jag kan ta mig dit torsdag/fredag. Men i värsta fall får jag gå eller låna en cykel.

ridbilderna är fotade av Ebba Sjöstig


//Nikita


Fåglar ll

Andra delen med bilder på fotoprommenaden kommer här. Tråkiga och enformiga bilder, men någonting i alla fall.//Nikita


Fåglar

Var ut och fotade lite fåglar tidigare idag som min bror ville ha. Kände mig faktiskt riktigt duktig då jag fick några som faktiskt är värda att visa, dock fick jag ha en massa tålamod då ingen fågel ville visa dig. Fick gå ganska långt in i skogen för att få någon bild, men till slut gick det!
Tack Linn för att du orkade stå ut med mig och mina galenskaper.

Nu ska jag ta och se senaste versionen Tin Tin med syskonen. Sen så kanske ja kan övertala dem att se Sagan om de två tornen. Förhoppningsvis går de med på det.

Nikon D7000, Sigma 70-200 2.8 DG OSMin favorit från dagen...//Nikita


Till min utställning x)Känslor :)

/ AnnA


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se