Vad är egentligen rätt?

Jag tror ingen har missat att Muammar Gaddafi har blivit dödad. Nu verkar set som att personen som sköt ihjäl honom ska ställas inför rätta. Ens första reaktion är ju likosm va fan!? Tusentals människor har dödats på hans order alla oliktänkande har dödats, folk som över huvudtaget kritiserat honom har dödats. Folket i Libyen har blivit styrda med järnhand i 42 år. 42 år utan frihet. Samtidigt som Gaddafi och hans släkt levt ett lyxliv och varit bland världens rikaste människor har befolkningen svält.

Skulle ni själv kunna leva med er själva om ni satt på en stor hög med guld medan bara utanför dörren vet du att folk svälter.

Och som jag nämt ett tidigare inlägg mitt hat mot människor måste vara han. Hur kan man? Så var det inte bra att han skjöts då? Borde jag itne tycka det?

Svaret är jag vet inte. Jag tycker det är jätte bra att det är över. Äntligen kankse Libyen har en chans till frihet. Men jag har en väldigt stark tro att det alltid är fel att döda. Tycker också hade det inte varit ett större straff att få leva resten av sitt liv i ett fängelse?

Men jag tycker däremot inte att man ska ställa någon inför rätta. Jag tror den personen gjorde vad de flesta andra skulle/ velat göra. Tycker snarare bara säga case closed och satsa på att bygga upp Libyen. Ta fram Gadaffis pengar och se till att de används rätt i stället.

May the force be with you!

/ AnnA


Tip of the day :P

Jo har du ett segt nagellack? För att få det bättre ha i lite nagellacksremover bara :) Vräk på om det behövs ^^ Men det får ju inte bli för mycket heller ;)

/ AnnA


Coulor of the dayNytt idag knde för att byta :P Fast nu har jag lust att byta igen xD Så många färger jag vill ha :D

/ AnnA


Misery businessTyckte det ser lite fult ut med midsommarstången uppe i oktober o_O
/ AnnA


A horse in black and whiteJa lite fler bilder :) Känner att jag borde blogga mera...

/ AnnA


Nytt Schabrak! :DLila! :D Så nu matchar den benskydden^^

/ AnnA


Colour of the dayKänner att i detta deppiga väder är det bara att köra på med färg! Asså nej resten av hösten ska jag nog köra på med mera färg! Nej inga deppiga naglar i höst! :)

/ AnnA


cnippsisar och chippsisar

Chips är gott och flottit <3
Så nu vill jag berätta om min dag, först så sprang jag in i en lykt stolpe ! C:
Sen så skulle jag ju så klart backa och gå förbi den, men jag är ju en sne ponni så jag gick in i den igen, några gånger.
Så ja, men nu får ni en bild på hur fin jag är idag ! C:
Ni ser ju hur skev jag blev, plus jag krymte lite. c:
Bara för att jag gapar med munnen betyder det inte att jag är en apa! :D
HEJDÅ. SNE UNGAR. FRÅN KINA. RISPUFFAR. 8] I GOT THE POOWER.


Då och nu
Tänkte bara visa hur jag utvecklats i häst foto :P Första är typ tagen 2005 med min andra egna digitalkamera. Tvåan med min försa system alldeles i början när jag köpte det. Så 2008 och den sista förra månaden 2011. Tycker det har gått framåt eller vad säger ni?

/ AnnA


TravbilderNåga travbilder från i sommras också :) Så går det när man har tid över xD

/ AnnA


HoppbilderLite hoppbilder som jag hittade från i somras :)

/ AnnA


Hilf mir fligen <3Älskar denna bilden på sötnosen <3 Har den fortfarande som bakgrundsbild på datan <3

Åhhh började plötsligt sakna henne så mycket <3 Hon är verkligen den enda och hon kommer vad som än händer ha en stor plats i mitt hjärta som ingen kommer kunna ta. Varken Lillen, någon människa eller någon annan häst någonsin Ingen. Kommer aldrig glömma när jag såg dig senaste och du gnäggade när du såg mig. Gud vad jag grät.

Nej vännen <3 Jag saknar dig som fan verkligen <3

/ AnnA


Okej bara jag som tyckte detta var kul xD


/ AnnA


You can have anything you want in life if you dress for itRubrik om det bara vore så enkelt.........

Några fler bilder av blommorna i min mammas rabatt :P

/ AnnA


No hour of life is wasted that is spent in the saddleNågra stallbilder jag fotade några veckor sedan :)

Faktiskt liiiiite bättre i dag i alla fall :P Kankse blir skola i morgon ^^

/ AnnA


And I'll never take it for granted...Tre bilder från dagen, fotade dock inte alls mycket c: Men blev hyffsat nöjda med dessa i alla fall ^^

//Nikita


The closer you get to something, the thougher it is to see it...

//NikitaVädret mobbar mig -.-'

Strålande sol! Asså va!!!!!!!!! Ja nu passar det att vara fint väder när jag är sjuk och skulle annars varit med Jennie idag -.-' Men neeeeeeeeeeeee jag ska vara sjuk med värsta hostan och kräks............. Livet är orättvist.............

Men okej jag älskar detta xD
/ AnnA


Don't bring my flowers when I'm deadLite bilder ska ni i alla fall få :P
(Ska fortsätta se på Transformers 1 nu:P)

/ AnnA


Fotobloggare

En sak jag märkt. Finns typ nästan bara två typer av fotobloggare.

Den första typen är de runt 20 åriga  som egentligen inte fotar så bra.Utan fotar typ några naturbilder och outfitsbilder som de sönderredigerar i olika färger så att ingen ska märka - att de egentligen inte kan fota. Och om du så skulle genomleta bloggen med förstoringsglas skulle du inte hitta en bild som inte var sönderredigerad - förutom webcam bilderna förstås.

Allt ska vara överdrivet vitt ljust och rosa. Här kan inte heller något vara i normala färgtoner. Nej nej. Varenda bild ska vara överdrivet ljus och gärna med en liten övertoning av rosa ^^

/ AnnA


Filmtips

Jag vet hur svårt det är att hitta på filmer att se på. Endare ensam eller med tjejerna. Så tänkte lägga upp några filmer. (Och ni som bryr er jag hatar livet just nu. Mår dåligt som fan och hostar upp slem)

Okej de bästa filmerna någonsin:

Sagan om ringen! helt underbara filmer!Se dem med folk som uppskattar dem eller se dem ensam. För serre finns inget värre än folk som pratar sönder sagan om ringen(Jag vet vilka ni är)

Klassiker som handlar om en hob(en kort kille som inte är en människa utan vuxen men ser ut att vara tio men ändå inte) som ska förgöra en ring. Ja låter enkelt ja fast ne. Fast närman tänker efter egentligen en rätt kass handling? Va vadå en ring? Och detta är min favorit film....  Jaja.

Star Wars! Klassiker som man bara inte kan missa! Fast de tre nya inga höjdare. Men är man fan måste man väll se dem. Även om Luke Skywalker är en tönt. Och inte snygg i tvåan. Och ja lite weird slut i ettan.... Fast trean var okej. Så ja se dem men ha inge hopp om att de är så bra. Fast tvåan är hemsk... En töntig Anakin skywalker.... Han var ju så cool när han var Ond!

Ja ni vet några personer som springer runt i rymden och ska vara rebeller och döda några personer som ja ni vet ska döda några andra som styr rymden. Och så ska de såklart hålla på med en massa saer och krångla till det. Men konstiga släktskap och med nått som är en övernaturlig kraft som kan göra en ond.

Transformers! Ettan är riktigt bra. Tvåan är riktigt bra. Men trean. Njaaaaa. Jag vill ha Megan back! Asså är det bara jag som tycker den nya ser ut att ha fått en misslyckad läppförstoring. Och ja jag älskar att störa mig på detaljer! Fast ja filmen kankse inte passar alla. Men testa vet jag du kan bli överskad! Blev min och Nattas favoritfilm när vi hyrde den!

Handlar om stora jätte robottar som kommer från rymnden och håller på att slåss på jorden. Och så bara råkar en "vanlig" kille bara bli inblandad. Och ja det är typ allt.

Red riding hood med Amanda Seyfried. Gillar den faktikst men jag är ju väldigt mycket för fantasy. Fast ja varför inte baa testa och se om du gillar den?

Asså det är om en liten by som har problem med varulvar. Men det viktigaste. Killarna. Asså två killar båda assnygga. Om du misstänker den ena för att vara en varulv. TA DEN ANDRA! Slut på filmen. (Okej inte riktigt så det var.  men seriöst den var bra.)

50 first dates en romantisk komedi. Fast inte på samma sätt som alla andra riktigt. Liksom lite annorlunda än de vanliga romantiska komedierna. Fast okej ungefär lika sliskig som de vanliga. Men ändå värd att se!

En tjej som har den helt vanliga åkomman minnesförlust och kommer inte ihåg någonting från dagen före. Ja drömtjejen asså!

Boat trip så dålig att man blir irreterad men måste ses ändå! Alla de sämsta fördomarna om svenskor i en film. Ja varför inte ta fram på en tjejkväll? Kommer garanterat inte lämna någon oberörd. Och då den är lite äldre kankse inte alla har sätt den heller. Det är ju så svårt att hitta en som ingen sett.

Okej blanda två vanliga killar på en gay kryssning och kasta in svenska bikinilandslaget. Ja...

Ondskan en svensk film faktiskt. Ingen komedi men en tankfull film på nått sätt och jag tycker man verkligen känner för huvudkarraktären och vill slå ner de andra.

En kille som efter en problemfylld uppväst och betende hamnar på en privatskola där ja de härliga äldra eleverna tar hand om diciplinen. Ja vilken bra idé! Det finns ju ingen chans att de äldre mobbar de andra. För sånt händer ju ALDRIG! Jävla puckon................

Kronjuvelerna
en till svensk film. Okej vi ville bara se den för att Björn gustavsson var med. Det bästa i hela filmen är ju killen som spelar Björn som liten. Fast ändå det är den värd att se!

Björn Gustavsson. Det är allt ni behöver veta.

Trassel den enda animerade filmen på listan. Asså man kan inte låta bli att gilla den. Ässå hästen!

Rapunsel... med en rolig häst

Vampires Suck okej så min humor xD Är du övertrött och har dålig humor så är den perfekt! Elelr så räcker det att en har det ^^ För då börjar de andra tycka det är kul också! (Föör överdriven för min smak c: - Nikita)

Tänk Twilight fast bättre.

Starstruck enda disneyfilmen på listan. Vet inte varför men jag älskar den här filmen! Men det är hennes repliker som gör filmen. Man måste se för att fatta. Fast okej vissa fattar kankse inte ändå.

Klassisk tonårsfilm. Tonårsidol träffar vanlig tonårsflicka. Och ohhhhhhhhhhhh de bara råkar bli kära! Surprise!

8 mile filmen med Eminem.En helt okej film. I alla fall en film man måste se någon gång liksom föratt ha sett liksom.
(Sjukt bra film! :3 - Nikita)

En VITkille ska rappa! Ohhhhhhhhhh nej det här går ju inte!

Inception först fattar man ingenting. Sjukt skum film. Men när man faktiskt börjar fatta någonting så är den riktigt bra. Inte en film typ som jag normalt brukar gilla men ändå. Verkligen sevärd!

Några konstiga typer går in i folks konstiga drömmar och ska få någon konstig kille att göra nått kosntigt.... Konstig film.

Mileniumfilmerna Riktigt bra! Filmerna bara måste ses! Trodde verkligen inte att de skulle vara så bra! Men den är verkligen spännande!

Ja ni vet det är Lisbeth som gjort nått. Elelr inte gjort nått. Och nån är död fast inte är död.  Och så klart ska någon lösa detta. Surprise.


Blades of Glory tycker den är askul! En komedi som inte är helt fel att se på. Lite skum bara.... Liksom killar i AStajta dräkter... Och de är varken speciellt vältränade elelr snygga.... njaaa....

Två föredettingar i konståkning ska nu ställa upp i parkonståkning. Ja heeeeelt normalt.

Tillsammans en sjuk film! Asså totalt skum verkligen! Helt sjuk och sjukt kul!

Ett kollektiv på 70- talet. Släng ihop några kommunister. Tillsammans med smygtittande grannar och en mamma och hennes två barn som sticker i väg. Ja kan ju bara sluta bra eller?

Codename the cleaner också en liten skum film. Kan funka att se när man är på typ rätt humör eller nått sånt...

Ja tänk dig att vakna upp bredvid en död fbi agent och en massa cash? Ja inga problem alls.

Notting Hill En klassiker. Vem gillar inte över sliskiga romantiska filmer så man själv känner sig miserabel för att ens liv inte är lika bra? Här har ni ännu en.

Världens största filmstjärna träffar en vanlig kille. Kommer de att gifta sig? Va sjutton tror ni....

En djävulsk romans du måste älska filmen.Den har verkligen allt. En playboy kille lite halv psykopatisk syster och såklart den fina flickan.Helt genial. Ondskefullt romantisk. Man kan ju inte bara säga nej.

Allting handlar om ett vad. Playboy killen ska ligga med rektorns dotter som svurit att vänta med sex tills hon gift sig. Om han vinner ska han få ligga med sin plast syster. Heeeeeeeeeelt normalt.

Så en sista film. Suttit med detta i timmar. Detta var inte enkelt kan jag säga O_O

Shutter island En försvunnen fånge som inte borde kunnat försvinna? Och varför jobbar alla emot honom? Någonting är skumt. Såklart...

Nej orkar inte skriva mer -.-' Kolla trailern!


Och ja hoppas du tycker nån verkar bra :P Kolla in trailern i så fall :P
/ AnnA


We are pure awesomeness, right Miki-chan? c'://Nikita


Bara för att jag tycker texten är bra...

Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten,
vare död i minuten, hela själen va bruten,
blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet,
jag har famlat i mörker men i dig såg jag ljuset,
å för dig har jag låtsats, och dolt mina tårar,
me dig blir jag mindre, som gubben i lådan,
jag vägrar att inse,
du sviker mig alltid,
jag gräver min grav för dig,
jag är en soldat för dig.
 
//Nikita


Dag 11 - Min favoritgren

Ja, då jag inte har prövat på mer än dressyr och hoppning så har jag väl inte så mycket att väja på (: Men då tar jag hoppningen, där allt inte är lika strikt med att det ska se så snyggt ut som möjligt, medan det ändå krävs god tillit, kommunikation och koncentration hos ekipaget. Samt att det kan vara lite fart :)

Sen så finns det en massa jag skulle vilja testa! Galopp (mest typ träningsrida/rida en galoppör) Gymkhana och speciellt Fälttävlan! Men det är någon helt annan grej, och det är ju ingenting man gör på en ridskola direkt ^^

Hoppar över Dag 10 - En låt som påminner dig om en häst du älskar, då jag faktiskt inte har en enda låt som för det. Sorgligt med sant. Jag är inte den som tittar tillbaka och sörjer efter gamla tider, jag tittar framåt och ser det som kommer där! Så varför leta fram en låt som kan påminna en om gamla sorgliga saker, som en häst som inte längre finns i ens liv och man älskat otroligt mycket, eller varför sitta och lyssna på en låt som påminner dig om din älskling om du kan åka dit istället? Annars blir det bara jobbigt. Men jag lovar, hittar jag en låt som påminner om någon häst som jag älskar, som finns i mitt liv eller inte, så lägger jag upp den (:

foto: Rebecka Nyström

//Nikita


Trött e jag...

Bloggningen ligger lågt, är så fruktansvärt trött just nu, löjfisket har troligtvis slutat nu så nu är jag inte där på kvällarna. Men jag har lyckats få ihop 21 timmar vilket jag ä nöjd med! Hade dock inte skadat med lite fler (:

Jaja, vi får väl se hur det blir, fortsätter jag att vara såhär trött blir det inte mycket bloggning för min del, tyvärr. Men jag får hoppas att efter höstlovet som kommer här snart blir jag piggare, då jag till och med ska satsa på att få upp mitt betyg i spanskan lite! Kanske ett VG? Vi får se vad jag kan lyckas med. Fundearar att gå humanistiska och ha Japanska som ett fjärde språk utöver Svenska, Engelska och Spanska, så man kan bli tolk. Då dom tjänar otroligt bra ^^ Men det är en språklinje och då kan det ju vara bra med lite högre betyg än G i spanskan skulle jag kunna tro (: Men jag ska söka, vi får väl se om jag lyckas ta mig in även om jag inte lyckas höja betygen, sen så om jag kommer in så är det ingenting som säger att jag ska gå det. Vi får väl se helt enkelt ^^//Nikita


Jag är med och tävlarLänk: http://catago.blogg.se/2011/october/tavling-vinn-borstar-fran-magic-brush.html#comment


........

Okej efter kankse en timmes sömn och vaknat upp kankse 10 gånger och då inte kunna somna om.... Usch... Lyckades i alla fall sova en timme på dagen och ska snart sova.... och klockan är lite öve 6......

/ AnnA


Dina pårökta kompisar sitter där utanför...

En random rubrig, vet. Bara en i min klass som just sa det ^^ Haha, och lät så fult så tog det som rubrik, suger på rubriker (:

//Nikita


Why are you here with the autumn leaves?Enda som är bra med hösten är färgerna :)
Fast hjälper inte när man vet att det blir  vinter efter....

/ AnnA


A promise for lifeSnälla kan ni inte börja kommentera igen? :D Så kankse jag får tillbaka mera lust för foto igen? :)

May the force be with you!

/ AnnA


Före efterTänkte det var dags att visa lite före och efter igen det var längesedan nu :)

/ AnnA


Fight for your opinions, but do not believe that they contain the whole truth or the only truth.Några flera Holmen bilder jag fotade när jag var med Sara :) Kallt var det! Aldrig att jag gör misstaget och glömmer vantarna igen!

/ AnnA


ImagineEn till fin Lillen bild jag fått :D

May the force be with you!

/ AnnA


DuckNågra and bilder jag fotat :D

/ AnnA


For two thousend years I've been awake...//Nikita


Tänkte bara bekräfta att jag lever

Haft lite jobbigt då begravningen var igår. Men från och med måndag kommer nog allt bli bättre :) Har rätt mycket att visa upp faktiskt ^^

Så ska ta mig samman under helgen och komma igen

/ AnnA


Dag 9 - Saker du inte visste om mig

Jag kan försöka få ihop 9 saker då det är 9:onde dagen. Vi får se hur många jag kommer på helt enkelt (:

1. Jag har förut hatat allt som haft med anime/manga att göra. Nu älskar jag det :)
2. Jag kan vara riktigt elak om jag vill x3
3. Jag har en otroligt sjuk humor.
4. Jag HATAR matte, är även sjukt dålig på det c:
5. Jag ofta stänger inne mina känslor?
6. Jag är väldigt blyg xD
7. Jag kan vara otroligt barnslig. Senast igår fick jag jättelust att hoppa i vattenpölar :3
8. Jag är medlem på en sida som heter Stallet.se och är mer eller mindre aktiv? Och tycker inte det är ett dugg skämmigt!
9. Jag skulle vilja lära mig japanska. Just nu sitter jag och hör på japanska låtar och sjunger med när jag kan (:

Vi tar en till också...
10. Jag sjunger i duschen, medan jag inte alls är duktig på att sjunga (:

Hur mycket av detta visste DU om mig? ^^//Nikita


Lille Lukke
//Nikita


Skola, jobb, plugg...

Det är vad min dag har bestått av idag i alla fall, sitter och försöker få ihop något vettigt i min SO-rapport och lyssnar på Paramore just nu. Går inte sådär jättebra xD
Vilket som så har jag hunnit med mer än jag trott idag, jag har ju till och med varit och arbetat i ca 4 timmar ^^ Tack och lov har vi inga glosor eller någonting till i morgon, så det behöver jag inte tänka på.
Tänkte att jag skulle skriva lite så ni vet, har ju inte precis varit särskilt aktiv på bloggen kan jag väl påstå (:

Hare' gött!//Nikita


Bjuder på mig själv c:

Bjuder på mig själv lite, jag i början av Juni 2009 (?) Haha, jag vet inte (: Men någon gång i alla fall, var extremt uttråkad, och ja, som ni ser. Jag kan vara otroligt oseriös ^^
Petra (grisen) som tyckte jag skulle lägga upp den (:

HAHAH, om ni undrar så försökte jag skratta som Långben i slutet xD//Nikita


The nature of SwedenDag 8 - Någon du skulle byta liv med för en dag

Nej men gud vilken svår fråga, haha. Jag är nöjd med mitt liv så det är väl inget ja direkt skulle ha tänkt på (:
Men nog skulle det vara roligt att byta liv med en känd ryttare, exempelvis Rolf-Göran, skulle vara sjukt häftigt!


Roffe och Ninja la silla när de hoppar för ett OS-guld 2008

//Nikita


Lite snabbt för er med korta naglar ;)

Bara en liten sak jag märkt :P

Jo om man har korta naglar så de alltid längre ut med ljusa nyanser och speciellt ljusrosa :) Så nu när jag blivit tvungen att klippa av mina naglar kör jag bara på ljusa nyanser ;)

Gör ju inga irakel xD Men men ;)

/ AnnA


Visa dem vart skåpet ska stå!Ordspråk :P Visa inte om det ens är ett riktigt ordspråk xD

/ AnnA


The pain is hard to take, but somehow I manage it...

Idag så har det inte varit så händelserikt såhär långt i alla fall. Jag har pluggat spanska i kanske 30 min (effektivt) men jag satt nog i 1 timme och försökte xD
Haha, sen så har jag fortsatt läsandet av Dengeki Daisy, sjukligt bra serie :3
Önskar att jag skulle kunna ligga i sängen och läsa normalt, men det går inte, typ var 10 minut måste jag byta ställning just för att min rygg och nacke hurts like hell. Ryggen har jag mer eller mindre nästan konstant ont i, ibland känner jag den inte men såna här slödagar då jag mest bara ligger/sitter i sängen kan det börja göra riktigt ont, nacken, ja, kan väl säga att kuddarna hos pappa inte direkt är dom bästa. Inte sängen heller för den delen. Får alltid extra ont när jag är här :c

Nej nu har jag fått gnälla av mig lite, visst var det spännande att få veta? Haha, men jaa ibland måste man få gnälla lite och eftersom det bara är jag som är hemma typ så finns det ju ingen här att gnälla till,.. om jag inte ska börja prata med vattenflaskor, hårsnoddar eller liknande ^^

Sen blir det i alla fall att fara och äta middag hos farmor, undrar vad hon har lagat för mat idag c: Ser fram emot det, hon gör alltid så god mat ^^ Jag gillar till och med hennes fiskgratäng, och tro mig, jag är otroligt kräsen när det gäller fisk xD
Sen blir det stallet för min del, faktiskt, inga löjor ikväll. Bestämde mig för att jag inte kan skippa en söndag till, inte för min egen skull, jag saknar att vara där. Även om jag får pengar när jag jobbar så är det inte direkt roligt, även om det finns roliga människor där xD Skönt att veta att jag inte behöver åka dit idag, och som min nacke är nu skulle jag ändå aldrig klara det då det om något är en pina. att stå och titta ner i ett bord i flera timmar är inge skönt för nacken kan jag säga ^^

Blev ett ganska långt inlägg, men nu när jag äntligen kände för att skriva och de som läser bloggar gillar väl långa inlägg ibland också? Det har då jag fått höra (: Så här kommer ett om hur min dag ser ut blandat med mitt liv i allmänhet. Tror jag ska sätta mig och göra ett åsiktsinlägg också :)


En bild från hopptävlingen i Ö-kalix. Oroa er inte, den ska vara så mycket ur fokus (:

 
//Nikita


A sunny dayEn bild jag fotade på Lillen idag :D


May the force be with you!

/ AnnA


Dag 7 - Min största rädsla inom ridsporten

Jaha den var svår, då jag sällan är särskillt rädd av mig, speciellt när jag är med hästar.

Men det är väl att hästen skadar sig och det är mitt fel, jag är inte rädd för att jag ska ramla av eller liknande, för det har jag gjort så många gånger så jag har tappat räkningen, jag är inte rädd för att göra bort mig. Jag är rädd för att JAG ska skada HÄSTEN, inte att hästen ska skada mig, då jag vet att det är en riskfylld sport, det är djur med egna viljor och om vi överhuvudtaget ska gå inärheten av dom måste vi lite på dom, för det är nog inte så svårt för en häst att mosa oss små människor när man tänker efter. Jag litar alltid på hästen, då jag vet att det är fredliga djur, sen håller jag alltid koll på den signaler.
När människor skadas på grund av hästen, speciellt i incidenter då hästen är "elak" så är det att människan missat en signal som för hästen är uppenbar att man ska märka.
Är hästen nervös och känner sig trängd? Lugna den då, om möjligt ta den ifrån den situationen innan den får panik, för det är så det blir farligt. Som hästmänniskor har vi nästan en skyldighet att hålla koll på hästens signaler, och tolka dem. Hjälpa hästen då hästen litar på oss, om vi hjälper hästen i en svår situation för den så blir den tacksam! Även om du som hjälps den inte kanske förstår detta, då hästen inte pratar som du, utan de har sina egna signaler.

Känner att det börjar bli ganska off topic här nu, men om ni vill så skulle jag kunna skriva ett åsiktinlägg om detta då jag inte tror att det finns en enda häst på hela jorden som är riktigt elak. Bara missförstodda, osäkra och som har svårt att lita på andra.
Så om man som människa inte märker signalerna en sådan häst ger, kan det bli farligt. Men för det så är hästen inte elak!

//Nikita


Jag drar till stallet :DFick precis ett sms av Jennie så ska till stallet! :D Hmm undra vad jag ska göra...? Egentligen har jag lust att rida ut men inte själv... Men kör väll på det ändå :)

May the force be with you!

/ AnnA


Scary katt 1En katt som brukar hålal till runt ridplan :) Sjukt social katt :D Så söt ^^ Fast lite läskig o_O

May the force be with you!

/ AnnA


<3


Dessa bilder är fotade av Jennie Eriksson.

Haha några vackra bilder på mig och Lillen :DSöta Lillen när Jennie rider :D

May the force be with you!

/ AnnA


This is a beauitful worldEn riktigt fin bild på Lillen :D

May the force be with you!

/ AnnA


"Life is the art of drawing without an eraser."Resten av bilderna från Holmen :)

Jag ska städa klart idag och plugga hela dagen ^^ Blir inget annat idag :P Ska faktiskt bli rätt skönt ^^

May the force be with you!

/ AnnA


Dag 6 - Alla hästar i stallet

Oj, haha, vi ska se om jag kommer ihåg alla (:

KRF
Ridskolehästar:
Amie
Ellinor
Donna
Cozby
Sommar
X-et
Nalle
Putte
Adina
Dora
Mitzy
Caramell (foder)
Pinken (foder)
Tatar

Privathästar:
Benji (Big Ben)
Lillbläsen
Emil
Ella (Nimrodella)
Spilta-Pål
Poseidon
Vanessa
Marco
Max

Sigges hästar:
Lola
Lodis
Wilma
Smörblomma
Lilla Blå (egentligen Rebeckas häst, men jag räknar honom hit)

"Nyborgs-stallet"
Sessan
Bond
Frej
Hekla


Hekla (och Frej)


Bond


Lilla Blå


Emil


Dora


Sessan


Vanessa


Cozby


Lodis
Det var bilder på några av hästarna, som ni märker har ni redan sett de allra flästa (:

//Nikita


A fall dayNågra  bilder jag fotade för några veckor sedan. Fler bilder kommer!

May the force be with you!

/ AnnA


Dag 5 - Favoritbilder jag tagit

Jaha, jag begränsar mig till i sommar, annars skulle det nog bli för många (:


//Nikita


4 - Det här är jag bra på

Hmm, bra på. Den var svår xD

Men ja, jag antar att jag är bra på att fota, rita, rida/ta hand om olika sorters hästar (heta/slöa/tjuriga/överglada)

Sen vet jag inte något mer, eller haha, bränna saker jag stoppar i ugnen är jag också bra på ^^

//Nikita


R.I.P
Bror Smed
* 18 april 1922
29 september 2011

R.I.R Farfar
Älskar dig <3


Lite bilder från idag
//Nikita


Memories of fireDet var bilderna jag lovade er från igår, själv är jag otoligt nöjd med den sista (:

//Nikita


There's a side to you that I never knew...

Precis varit ute och fotat lite, det var ju dimma ute så jag tänkte att någon bild kanske jag kan få. Vilket jag faktiskt fick! De kommer sen, nu orkar jag inte fixa med dom (:
Men troligtvis kan ni få se någon i morgon.

Nikon D7000 - Nikkor 50mm f1.8

//Nikita


3 - Det här behöver jag träna på

Ja, är det inom hästar bara? Haha, ingen aning (: Men då jag vet tre saker så kan jag väl dra dom och någon mer.

* Titta upp och dit jag ska. (Har blivit mycket bättre, men behöver ytterligare träning)
* Knäslutet - vilket också har att göra med tredje -
* Vrida om benet så att tån hamnar mer framåt (har koll på den, dock så brukar jag i galoppfattning dra upp knäet en aning och då blir det bara sörja av allt, så då måste jag vrida om igen, men om jag skulle lära mig hålla benet där vore det bra)
* Sen att inte vara så fruktansvärt självkritisk hela tiden! (Detta handlar allra mest om fotograferingen och när jag målar, då jag så ofta ser bilder som jag tycker är otroligt mycket bättre än mina, och det kan vara en som bara fotat/målat i ett halvår som fotat/målat den, då känns det som värst då jag själv fotat i över 3 år eller målat i 8-9 år, medan mina KAN vara bättre, men jag ser det inte)

Det var dom jag kommer på nu i alla fall (:


.

Det jag måset göra nu är att ta mig samman och plocka ihop mig själv. Jag vet det kan ta ett tag.... men jag måste. I morgon blir det nytt försök med skolan.

För måste börja ta tag i resten av mitt liv nu


2 - När och varför jag började rida

Jag har alltid gillat djur, kanske för att vi alltid haft djur, ända sedan jag föddes. Sen har min mamma har hållit på med hästar, ja större del av hennes liv. Det var hon som fick mig att börja på ridskola (KRF) när jag var 7 år gammal, alltså för 8 år sedan, och jag är fortfaran kvar på samma ställe och har inga tankar på att sluta! :)

Det var väl det då, nu ska jag fortsätta se NCIS, ett avsnitt jag inte sett som går på tv, ganska otroligt ^^

bild från dressyrtävlingen...

//Nikita


No comment...

Ooops, easy*
 
//Nikita


En bild på favorithästen...

Jadu, detta var svårt, så ni får TVÅ bilder på TVÅ hästar och en liten anledning till varför jag älskar de båda...Sessan, ja, vad kan jag säga om henne? Hon är som hon är och det är det som gör att man gillar henne. Hon är hur söt som helst och ett stort matvrak! Men ber man om något, så gör hon det bara hon förstår vad man vill :) Hon har också verkligen gått från klarhet till klarhet tidigare men nu under sommaren så blev det några steg bakåt då hon skadade ena ögat och knappt såg på det ett tag. Men nu går det framåt igen, sakta men säkert!
Varför ja älskar henne, hon är en otroligt roligt häst, gullig och kan alltid få en på bra humör, samtidigt som hon är väldigt busig och kan ibland gärna vilja visa sig tuff, lite ombytlig i humöret kan man väl säga att hon är också. Men bara saker som gör att hon är hon (:


Dora aka Monstret då, gumman som jag har som sköthäst på ridskolan :) Underbar tjej! Unik kan man säga också, alltid ska man gosa med henne, gör man inte det så sticker hon mulen i vägen för det man gör, så länge hon når. Har någon typ av sadeltvång vilket vi tränade på under de 2 veckor jag red henne i sommar, gick framåt även fast hon hade fått några hemska skavsår som gjorde så hon bland annat gick snett.
Hon är ju en gammal hopphäst som tävlats, så hon älskar att hoppa, vilket jag också gör, då hon är så framåt när det gäller hoppningen så är det verkligen superskoj att hoppa henne, underbara lilla prinsessan!
Dock har hon nu varit halt ett tag, tror det var att hon hade stukat kotleden, det skall dock vara bra nu, brukar få skritta henne på söndagar/måndagar, hon har dock ont i bogarna och har tappat så sjukt mycket muskler under tiden hon stått. Hängläpp, monster, gris, lorten, Dola, tanten... bara några namn jag brukar kalla henne, kärt barn har många namn!

//Nikita


Hösten är här...

Några bilder jag fotade i morse när jag steg upp endast för att få de otroligt fina morgonljuset ^^
Har även ett fototipps på lager som jag håller på med, så ni kan vänta er att ett sådant snart kommer upp igen =)

Nikon D7000 - Nikkor 50mm f1.8
//Nikita


Alla gör ju såhär...

... så varför inte jag? ^^//Nikita


Dressyrtävling lll
//Nikita


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se