TC - Färger

Så var det "torsdag igen" och det betyder TC!
Jag är som vanligt väldigt sen, men har som sagt ej haft tillgång till dator hela tiden, vilket har försvårat det hela enomt!
 
Denna veckas tema var Färger, vilket jag hade väldigt svårt med, hade passat bättre på hösten då det är mycket färger ute, men nu fick det bli en liten annourlunda bild där jag ville framhäva två färger, nämligen blått och brunt, som bara får va med i bilden. Vet inte riktigt om detta kanske passar kategorin, men jag kör på! :)

TC är då ett projekt som jag och fyra andra tjejer startat. Det går ut på att varannan torsdag lägga upp en bild passande till ett tema som vi har kommit på.
 
För att se de andras bidrag är det bara att klicka på länkarna.
Adina.A Emelie.R, Rebecca.Ö och Michaela.L
 
 
//Nikita


Ingen Dator

Nu är det såhär, har ej möjlighet att uppdatera med bilder då min dator med alla bilder för stunden är trasig, går ej att ladda. Så jag kan inte publicera några inlägg med nya bilder, där inräknas TC, och då detta är en fotoblogg orkar jag heller inte sitta och uppdatera den med gamla bilder ni redan sett :)

//Nikita


Lithium

 
Haha cool effekt xD
 
/AnnA


......................................

asså kan någon förklara hur jag kan vara lika trött sur och deprimerad som innan jag åkte på bara en timme? Asså vete fan men det är nått med bröder som gör att jag bara vill skrika och kasta en hårborste i väggen


TC - Vänskap

Så var det torsdag igen, och det betyder TC!
Jag är som vanligt väldigt seg, men det var jag inte ensam om denna gång, vi alla hade glömt bort det mer eller mindre, så vi får se hur det kommer gå i framtiden med detta!
 
Denna veckas tema var Vänskap, vilket jag tyckte passade mig perfekt då Ronja varit här och vi har fotat i massor! Bilden är kanske inte speciell i sig, men Ronja och Lisa som är på bilden är två av mina bästa vänner och vänskap kan övervinna allt! Vi bor 92 mil från varandra, ändå har vår vänskap hållt i 2 år!

TC är då ett projekt som jag och fyra andra tjejer startat. Det går ut på att varje torsdag lägga upp en bild passande till ett tema som vi har kommit på.
 
För att se de andras bidrag är det bara att klicka på länkarna.
Adina.A Emelie.R, Rebecca.Ö och Michaela.L
 
 
//Nikita


Ronja

Nu har Ronja åkt och tiden hon har varit här har vi haft så otroligt roligt!
Vi har badat, fotat, blivit uppäten av mygg och bara varit. Istället för att jag ska sitta här och försöka få ihop någon text så får ni se det i bilder (:
 
 
//Nikita
 
 


TC - Thursday Challenge

Vi kan börja med att avse från att det egentligen är fredag idag, men den är fortfarande torsdag, säger vi, då jag ännu inte sovit.

TC är då ett projekt som jag och fyra andra tjejer startat. Det går ut på att varje torsdag lägga upp en bild passande till ett tema som vi har kommit på.
I veckan hade vi "I rörelse" vilket faktiskt fått mig att gnugga geniknölarna lite grand, kändes tråkigt att bara fånga någonting som var i rörelse skarpt, så jag körde på att ha någonting liknande panorering eller något i den stilen.

Resultatet blev då detta, en ganska misslyckad panorering men jag gillar bilden ändå, den visar farten som jag ville ha fram. Fotade den idag när jag var och bada med några vänner, bla Ronja som äntligen har kommit hit (vilket är anledningen till att jag skriver detta nu)
 
För att se de andras bidrag är det bara att klicka på länkarna.
Adina.A Emelie.R, Rebecca.Ö och Michaela.L
//Nikita


What if the storm ends

Nu är det så att Ronja kommer i morgon och stannar till på tisdag så jag kommer inte att blogga särskilt mycket då jag kommer spendera så mycket tid som möjligt med alla mina vänner!
Men ska fortfarande fota någonting till TC ~ vilket jag ska skriva lite om senare ~ och jag har inte kommit på vad riktigt ännu, har en liten idé men den skulle vara väldigt svår att utföra utan hjälp så ska försöka få en kompis att hjälpa mig, annars får jag bara komma på en plan B.

Ni får en fin liten bild jag fotade på hunden igår kväll, han ser lite rolig ut med pinnen i munnen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Nikita


Duck

 
Fotade lite änder också x)
 
/AnnA


Min nya idol! :D

 
 
Kan inte låta bli att gilla honom x)
 
/AnnA


Picknick

 
Haha lite bilder från dagens picknick xD
Bilderna jag är med på är fotade av endare Sara Ericsson elelr Jeanette Klinga.
 

Har haft en sjukt nice dag ^^ Lillen på förmiddagen och sedan spenderades eftermiddan med Jeanette Sara och Emma :) Riktigt trevligt ^^ Tog med kameran i fall och och det ångrar jag inte xD och ja jag vet att jag ser förjävligt ut på varenda bild...
 
/AnnA


Dagens upptäckt!

 Asså av alla bloggar jag följer och det är inte så många har jag upptäckt att jätte många heter Emma o_O Skumt va!
 
Kolla in bara:
 
Emma
Emma
Emma
Emma
Emma
 
Är inte det asskumt egentligen xD Eller är det bara jag som tänker för mycket?
 
May the force be with you!
/AnnA


Vet ni vad vi har i Avesta?

 
En status soptunna! Det ni!
 
/AnnA


What if the storm ends

God morgon! Eller så god är den faktiskt inte, min förkylning jag haft senaste veckan har varit lite underlig, jag har bara ett "symtom" åt gången, och idag räknades visst att inte kunna prata dit. Men det brukar hjälpa av att dricka mycket vatten och äta halstabletter, det fixar det mesta ;)

Ska gå ned och äta frukost när jag ätit klart halstabletten, så jag bjuder på en bild från förra sommaren på lilla Lodis.In my own bubble

 
Hade lite tråkigt :D Så blev lite droppar och bubblor ^^
 
Ska nog ta en kopp te och se på family guy :D
 
/AnnA


Dagens fundering

Okej kankse verkar skumt men jag undrar.... Är moln grå eller vita egentligen? Liksom tänk efter?? ibland är de ju grå och ibland vita menar kan ju bero på ljuset? Men vad är då deras sanna färg? DET NI!
 
/AnnA


World Behind My Wall

Var meningen att det skulle bli en kort promenad. Sure bacon. 3 timmar senare komemr jag hem med ont i fötterna.
Dagens tips? Gå inte i tre timmar i ballerina skor!
 
Men i alal fall var kul att prata med bästa Natta och vi gick en sväng förbi Lillen :)
 
 
Haha och såklart åkta glasögonen av xD Vem är förvånad? Nån? Nehej... inte då....
 

Och jag ska börja knäppa lite fina bilder snart x) Nåja insperationen får sig säkert fram när jag åker till västkusten hur som helst :D Längtar! Företsen visste någon att jag fyller 18 om 9 dagar? :D Det ni!
 
May the force be with you!
/AnnA


En kväll med kompisarna

Precis kommit hem efter en sjukt rolig kväll med några av vännerna, fett kul man kan ha när man går på Ice Age 4 3D, går in på coop och köper en gurka och massa andra roligheter, medan man sen går runt på stan och it göra någonting!
Så lite till liv som vi har så underhålls man bara av att höra på oss, vi är ganska onormala om man säger så ^^


Dummare än en blondin

Du är dummare än en blondin om du går längs med gatan du bor på och ser addressen på en postlåda och tänker men det kan ju inte stämma på den gatan bor ju jag.
 
/AnnA


Småbarn och Hundar

Det är alltid lika svårt att försöka fota djur och barn, av den anledningen till att man inte kan säga till dom hur dom ska göra för att det ska bli bra. Jag skulle fota min kusin och hennes barn lite snabbt för någon vecka sedan, resultatet blev inte det bästa, men gulliga var dom :)
 
Lukas skulle promt ha med sig en av våra hundar för att sitta still, jag kan inte mer än ta fram kameran så skulle han kolla på bilderna, som jag ännu inte hunnit fota, ibland går det lite för fort.
Som om inte det skulle vara nog så kryllade av mygg hela tiden, så hunden hade svårt att ligga still och det var allmänt irriterande alla dessa mygg, ibland önskar man att man inte bodde så högt upp i vårat avlånga land ^^
 
Gillar egentligen bara sista bilden, färgerna blev inte alls bra och det blev något helt mysko med mitt photoshop så jag kunde inte fixa det och orkade inte bråka med det, så det fick helt enkelt duga :)
 
Nikon D7000 - Sigma 70-200 2.8 DG OS
 
 
//Nikita


Sweetheart

Gammal bild ^^
 
Tänkte bara skriva att jag redan varit i stallet idag :)

Red på banan där jag övade övergångar. Han är alltid så samarbetsvillig ^^ Men fortfarande är vi inte riktigt överens i högervarvet men vi kan vara lika envisa båda två ^^ Jag ger mig inte i första taget xD Men ja vad kan man säga jag har tid att öva i alla fall xD Fick jag reda på..... igår....
 
 


Rösta på min bild! (:

Ni får gärna rösta på min bild i Emmas fototävling som ni kan hitta HÄR då jag kom till final, ni kan rösta fram till 00.00 :)
 


^^

Jag tänkte bli mera aktiv och sedan upptäckte jag att jag inte har något liv att skriva om xD
 
/AnnA


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se