10 saker som är typiskt Anna

1. Kan inte komma i tid när jag ska till någon går bara inte! Men typ skola, lektioner och annat är jag alltid i tid.
2. Jag brukar sitta och hitta på historier runt mina favoritböcker när jag ska sova.
3. Jag kan ibland när jag har tråkigt sitta och planera det perfekta mordet (I’m creepy i Know) Haha och nej jag är inte psykopat och tänker mörda någon xD
4. Kan sitta och lyssna på samma låt 100 gånger om utan att tröttna.
5. Kan sitta och föra helt seriösa diskussioner när man ska ha vilket nagellack och vilket som passar till vilken årstid.
6. Ska jag börja skolan, till ett viktigt möte eller vet att jag ska träffa någon för första gången så är det första jag planerar är vilket nagellack jag ska ha.
7. När det är skola ser jag alltid till att vara uppe så jag kan se klockan 7 nyheterna. Jag bara måste se nyheterna på morgonen och jag gör det gärna två gånger.
8. Jag känner mig handikappad om jag inte kan saker. Jag vill veta allt om världen och skulle hellre dö än att inte vara någorlunda allmänbildad.
9. Jag har extremt dåligt självförtroende när det gäller foto. Jag kan säga att jag är bra på att fota men tycker för det mesta att jag är sämst på det. Hatar att skicka bilder till folk också är så rädd att folk ska bli missnöjd med dem.
Jag älskar att läsa och hittar jag en bok som jag tycker är bra måste jag läsa ut dn innan jag lägger mig annars kan jag inte sova.


Asså så himla inte likt mig denna bild var o_O Och va mörkt hår jag hade :P Ne passar nog i ljusare ^^


Haha få bilder som faktiskt finns på mig i alal fall som jag har xD

/ AnnA



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ih�g mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se