Home from the stable

Precis kommit hem från "stallet" :) Ja, det är inte mycket till stall men det är supermysigt! ^^
Äntligen har Sessan fått ta av sig huvan, vet inte om jag berättat på bloggen men hon har i början av sommaren fått en pinne eller något annat vasst i ögat och skadat hornhinnan, under tiden hon har haft huvan så har hon varit väldigt sur och irriterad, men nu är hon som vanligt, pigg, framåt och hungrig! (:

Idag var vi ut på en ganska lång promenad, och gud så roligt hon tyckte det var, ville inte tillbaka till hagen sen, och något ganska fantastiskt med den hästen är att hon är inte alls rädd för bilar eller liknande. Vi stod och tittade vid vägen idag och det hon tyckte var mest spännande var människan som gick förbi, bilarna som körde förbi (vissa i en hemsk fart men många saktade ner) brydde hon sig inte alls om! Då får man räkna in att hon är bara 3 år gammal :)

Vi testade även smaka på bettet idag, hon tog det helt frivilligt (hon ska ha allt nytt i munnen minst en gång) och stod där och tuggade, det var i stort sett allt hon gjorde, duktiga flickan! :)
Fick faktiskt med mig kameran idag, så jag fick mig några dagsfärska bilder, blev dock inte så många då det började regna ^^




Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ih�g mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se