平和 Heiwa - Peace - Fred

Som den otroliga nörden jag är i manga och anime, speciellt Naruto, så bestämde jag mig för att jag ville rita av en av mina favorit karaktärer, det var Uchiha Itachi som fick vara med på denna bild, dom jag faktiskt blev väldigt nöjd över!
Ska måla den sen i akvarell så den får lite färg och effekter, den kan se ut som vilken bild som helst på Itachi, ni kan ju testa googla, men jag ska göra den speciell, jag har några idéer om hur jag ska göra (:

Jag vill ju lära mig teckna manga, så jag tror detta kan vara ett bra sett att lära sig grunderna som jag börjar förstå nu lite hur man ritar.

Tänkte att jag kan ju dra lite favoritcitat från Itachi när jag lika håller på, då han är en av de viktigaste personerna i serien tycker jag.

(Last words to Sasuke) "Forgive me Sasuke… …It ends with this." (「許せサスケ……これで最後だ」, "Yuruse Sasuke… …Kore de saigo da.")

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts… their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

Ledsen för de dåliga färgerna, orkade bara inte fixa dom




//Nikita



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ih�g mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se