Negellacks tips ^^

Tänkte bara ge lite tips :D Då jag håller på med nagellack mycket så tänkte jag ta upp några saker som gör livet lättare :) Ni som är nagellacks frek som jag vet det säkert redan men för er andra kanske det kan vara till lite hjälp ;)


1. Första tipset då. Vissa nagellack är mycket tunnare än andra. För att man ska få fram den fina färgen kan man då behöva ha ett lager med ett vitt nagellack under. ( Ska visa er skillnaden lite längre fram). För att veta om man behöver det eller inte kan man testa på ett randigt block som ni ser över. De som har lila eller svarta pilar behöver inte ett vitt lager under. De lila är ju lite tunnare man kan nog avhjälpas med två ager av färgen i stället. De med röd pil som ni set syns strecket väldigt bra. Då kan ni behöva ha vitt under ^^ För så trist när man bli besviken på resultatet och färgen blir inte alls som man tänkt sig :) Nu slipepr ni det ^^ Så införskaffa ett riktigt bra vitt nagellack!


2. Köp det medlet!!!Mina bäst spenderade 100 kronor! Ett medel som gör att magellacket torkar på 30 sekunder ^^ Okej säger de. Tror 30 är överdrivet MEN det funkar väldigt bra. Sedan jag upptäckt detta har jag sluppit vänta på att naglarna ska torka, sluppit kladdiga resultat för man stött i något och framförallt sluppit suttit uppe och väntat för att jag inte kunant lägga mig för naglarna inte varit torra! Helt underbart asså :) Fungerar verkligen super! Kommer aldrig vara utan denna produkt i framtiden :)



3. Sista saken som är riktigt bra att ha :) En glasnagelfil ^^ MYCKET bättre än en med sandpapper. Håller längre och ger ett finare resultat ^^


Nu har jag bara ett problem... Hmm kategorin tips elelr nagellack..... Hmmm....? Ehmmm under tips kanske? För är jag den enda som alltid älskar tips kategorier? :D

/ AnnA



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ih�g mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se