Bloggeliblogg

Livet leker, jag är på ständigt gott humör, och jag ser verkligen fram emot det som komma skall!
Börjar gymnasiet till hösten, precis den skola jag ville gå, en ny klass som jag hoppas kommer bli bra, bara tjejer, vilket kommer kännas lite tråkigt då jag mer än gärna umgås med killar också då det ofta blir jobbigt att bara ha tjejer att umgås med för allt "gossip" osv osv, är inte särskilt intresserad så blir ett tråkigt ämne för mig i längden ^^
 
Förutom det då? Jo under höstlovet v.44 ska jag mest troligt ner till Ronja i Sala och träffa massa folk där också, Danne, Wiborgh och förhoppningsvis Anna också (Anna ser du detta, så ska du veta att det ska vara mer ett krav att vi träffas) sen säkerligen massa annat folk också skulle jag tro (:
Städa bodan gör jag också så vi kan lana och bara ha de gött där någon helg innan Shirin åker till Piteå.
 
Utom allt detta då? Inte mycket planerat, speciellt inte på fotofronten, allt som är inplanerat där är Internationell C-show för Arabiska Fullblod i Överkalix 11 Augusti, vilket på ett sätt är väldigt skönt då jag har ganska mycket jag vill hinna göra innan skolan börjar! :)
 
Nu ska vi också hålla tummarna så allt blir som planerat! För om det blir som jag vill så kommer detta år bli det bästa någonsin, hittills, för vem vet vad framtiden har att bjuda på?
 
Jag och Ronja <3  Foto: Lisa
 
//NikitaNamn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ih�g mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se