Berlin

Tänkte bara för att visa lite bilder från Berlin :) Blev inte så många men här är några va de :P

Minnesmonument från förintelsen


Trodde inte Berlin skulle vara så ihoplappat som det var. Byggnaderna blandades mellan nya och gamla, kommunistiska och nazistiska. Så ja man kunde verkligen se allt möjligt :P


En av de få bilderna jag tog från koncentrationslägret Sachenhausen. Usch... Nej det var rätt hemskt att gå runt där... Det är svårt att föreställa sig allt hemskt som hänt där.


Fula Fernsehturm den blev man aldrig av mig. Den var för sjutton överallt! Och är jag den enda som tycker det är riktigt fult? Socialrealistisk stil eller inte.


Så passade vi ju såklart på att fota kändisar ;D Vi behöver ju inte nämna att det var på madame tussauds...


Riksdagen. Asså det är för sjutton enklare att komma in på ett flygplan än här! Gud vilken säkerhets pådrag. Har till och med hittat på ett nytt uttryck. Det är lika mycket folk här som människor som jobbar med säkerhet på riksdagen i Tyskland. Tror den kan ha stor slagkraft! Fast just ja måste tillägga att glaskupolen var ful.... Menar seriöst byggnaden i fin gammal stil och sen en glaskupol?? hur tänkte det! och jaja vill ni se hela byggnaden sök på internet xD Tyckte den var för ful för att fotografera x)


Sedan sprang vi på en demostration för Syrien. Bra att folk uppmärksamar det som händer där!


Sedan några bilder från park sanssouci i Potsdam fanns flera slott och palats i parken men det jag tyckte var kul att fota var själva parken :) Som sagt jag är itne mycket för turistfoto xD


Ja det var lite bilder i alla fall ^^

/ AnnANamn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ih�g mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se