Okej blev lite störd faktiskt...

Asså att folk kan säga att de köpt sina hästar för typ 50000 själva av typ sparpengar o_O Asså let face it ingen typ 15 åring har jobbat ihop till så mycket pengar helt själv. Det är säkert föäldrar som laggt undan 45000 och sedan har de sparat barnbidraget några månader och helt plötsligt har de köpt en hel häst själva o_O

Och ja jag refererar till ett inlägg jag läste i ponnysanning asså kommentarerna till inlägget. För om vi tänker efter nu vi säger mina föräldrar har laggt undan 60000 på ett sparkonto säger vi till mig så köper jag en häst för det kan jag verklgien säga att jag betalt den då? Ehmm nej skulle inte tro det. Det är de då mina föräldrar som betalt hästen liksom. Skillnad hade det vart om jag jobbade ihop 50000 via sommarjobb och helgjobb och med sparade barnbidrag/ studiebidrag DÅ tycker jag att man kan säga att man har betalt den själv.

Okej mest komiska kommentaren var: Jag har köpt min häst själv för 70000 som jag fick av morfar XD

Ja säger dte inte en del redan där?

Men såklart det låter väl typ mindra bortskämt eller något om man själv säger att man betalt den och såklart "sparat ihop" till en egen häst.

För ja vi alal vet ju att 13 åringar har så mycket inkomster att spara på att de får in 50000 ;)

May the force be with you!

/ AnnA



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ih�g mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se